Yaşam
  • 23.9.2006 10:26

YAZ BENİMLE TANGALI BAŞLADI, HÜLYA İLE ÜSTSÜZ BİTTİ

Sibel Can, meslektaşı Hülya Avşar’ın üstsüz görüntülenmesine, "Yaz benimle tangalı başladı, Hülya ile üstsüz bitti. Yani muhteşem bir yazdı. Ben Hülya’yı çok beğenirim. Her şeyi ile çok güzel bir kadın" dedi.

BİR yandan Tarık Akan’la başrol oynadığı "Ah İstanbul" adlı dizi filmin çekimlerini sürdüren, diğer yandan da Kaşmir Halı’nın reklam kampanyası için kamera karşısına geçen Sibel Can, özel fotoğraflar çektirdi. Yeni kampanya için etnik kıyafetler ile poz veren sanatçı, kendini her haliyle çok beğendiğini dile getirdi. Yaz ayına tangalı görüntüsüyle damgasını vuran Sibel Can, geçtiğimiz günlerde meslektaşı Hülya Avşar’ın üstsüz görüntülenmesini de, "muhteşem" diye nitelendirdi. Hülya Avşar’ın uzaktan çekildiği için daha şanslı olduğunu söyleyen Can, konuşmasına şöyle devam etti: "Paparazziler Hülya’yı uzaktan çekmiş. O yüzden o benden daha şanslıydı. Yani onun görüntülerinde pek bir şey belli olmuyordu. Ama görüntüler muhteşemdi. Ne güzel yüzüyor öyle? Ben her zaman Hülya’yı muhteşem bulurum. Çok güzel bir kadındır. Biz iki kadın yaza damgamızı vurduk. Sezon benim tangamla açıldı, onun ’topless’ görüntüleriyle bitti."

 

 Hülya Avşar                                   Sibel Can



550 elbise satılık

Bu arada ünlü sanatçı yaklaşık 20 yıldır biriktirdiği 550 sahne kostümünü internet üzerinden satılığa çıkaracağını açıkladı. Annesinin Karagümrük’teki evinde muhafaza edilen elbiselerin artık hiçbir yere sığmadığını dile getiren sanatçı, elbiseleri 3 bin ile 10 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satacağını, elde edilen geliri de Türk Eğitim Vakfı’na bağışlayacağını söyledi: "550 kıyafet, çok ünlü modacıların imzasını taşıyor. Nur Yerlitaş, Cemil İpekçi, Yıldırım Mayruk, Cengiz Abazoğlu, Canan Yaka gibi çok önemli modacıların diktiği kıyafetler bunlar. Ayrıca Dior’un, Chanel’in, YSL’in, Gucci’nin, Versace’nin de elbiseleri var."

Okul yaptıracak

Sibel Can geçtiğimiz yıl vefat eden annesi Sezer Cangüre adına bir okul yaptıracağını da ilk kez açıkladı. Bundan birkaç yıl önce Esenler’de babası Engin Cangüre adına 2 bin öğrencinin eğitim gördüğü bir okul yaptıran Sibel Can, "Allah’ın izniyle şimdi annem adına okul yaptıracağım. Ramazan ayında Milli Eğitim Bakanlığı ile görüşeceğim. Onlar nereyi uygun görüyorsa, oraya annemin adını taşıyan okulu yaptıracağım" dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 03:15

İLGİLİ HABERLER