Asayiş
  • 30.6.2014 12:11

Yurttan kaça kız 6 gündür kayıp

Yurt müdüründen yarım saatliğine hava alma bahanesiyle dışarı çıkan ve bir haftadır kızlarından haber alamadıklarını belirten acılı aile, kızlarının sağlığından endişe ettiklerini söyledi.
İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde yaşayan Çimen ailesi, bir haftadır 15 yaşındaki kızları S.Ç.’den haber alamıyor. Annesiyle sık sık tartıştığı ve evden kaçtığı gerekçesiyle genç kızı yurda veren baba Kemal Çimen, S.Ç.’nin geçen Salı günü saat 11.00’de yarım saatliğine hava alma bahanesiyle yurttan çıktığını bir daha da haber alamadıklarını söyledi. Daha önce de yurttan kaçtığı için yurt yönetimine ikazda bulunduğunu iddia eden baba Kemal Çimen, şöyle konuştu: “Yurttan bir iki sefer daha kaçmış, sabah çıkıp akşam geliyormuş. Geçen pazartesi yurda telefon ettim. ‘Çarşamba günü geleceğim kızın dışarı çıkmasına izin vermeyin’ dedim. Salı günü yurt müdürü yokken yetkisi olmayan bir kadına ‘Yarım saat hava alıp geleceğim’ demiş. Gidiş o gidiş bir daha geri dönmemiş.”
Kızının daha önce yurttan kaçarak Kahramanlar semtinde yaşayan M.D. adlı şahsın yanına gittiğini iddia eden Kemal Çimen, kızının yine aynı şahsa kaçmış olabileceğinden şüphelendiğini kaydetti. Kızının kaybolduğu gün eşi Hülya Çimen ile M.D. isimli şahsa ulaşmaya çalıştıklarını belirten baba, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kahramanlar’a gittik ama M.D.’nin yaşadığı eve giremedik. Bizi başka bir eve aldılar. Kızımı göremedik. Daha önce yine M.D.’ye kaçtığını duymuştuk. Evlensinler diye yakınları arabulucu gelmişlerdi. ‘Yaşı daha küçük. Kızı yurda gönderin’ dedim. ‘Tamam’ dediler ama yurda göndermemişler. Kızım üç gün sonra yurda dönmüş. Bence şuan Kahramanlar’da.”

“NEREDEYSEN BİZE HABER VER”
Kızlarının sağlığından şüphe ettiklerini söyleyen anne Hülya Çimen ve baba Kemal Çimen, yurda geri dönmesi için kızlarına şöyle seslendi: “Emin ellerdeyim diye haber versin. Aklıma kötü şeyler geliyor. Kızım neredeysen bize haber ver. Sağlığından endişeleniyoruz. Sağlığının iyi olduğunu bilelim yeter.” 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 03:46

İLGİLİ HABERLER