Gündem
  • 29.10.2004 00:13

ZEKERİYA BEYAZ OKAN BAYÜLGEN'İ ŞOKA SOKTU!..

Okan Bayülgen bu kez fena yakalandı. Ancak bu yakalanışı bir paparazziye değil konuklarına sorduğu soruyla ilgili oldu.

NTV''de yayınlanan ''Herkes Bunu Konuşuyor'' programını sunan Okan Bayülgen bu haftaki konukları arasında Emre Kongar, Meral Tamer, ilahyiatçı Zekeriya Beyaz vardı.

Programında son dönemlerde televizyonların çoğunda yayınlanan sırlarla ilgili programları sıralayan Okan Bayülgen " Bu Samanyolu''nda ''Sırlar Dünyası'' ile başladı. Daha sonra Kanal 7, TGRT, Star, Show, Flash gibi televizyonlarda benzer programlar yayınlanmaya başladı." dedi. Samanyolu''nda bu programa neden başlandığının gerekçesini de anlatan Bayülgen Hıristiyanlığı özendiren programlara benzer İslamı özendirmeyi amaçlayan bir formatta program yapmak için yola çıkıldığını vurguladı.

Konuklarına böyle programların toplum üzerindeki etkilerini adaletin gecimesi ve mafyanın doğuşunun da bu yolda olduğu vurgusunu yaparak soran Bayülgen şok bir cevap aldı.

Zekeriya Beyaz, " Sırlarla ilgili programlara yönelik yaklamışa birşey demiyorum. Peki bu ''Sihirli Anne'' için ne diyeceksin. Babanın köpek olduğu insanların aniden ordan oraya uçtuğu dizi yüzünden hergün yüzlerce telefon alıyorum. Bu dizinin çocuklar üzerindeki etkisini hiç düşündünmü diye sordu.

Açıklama karşısında şaşıran Bayülgen "Bu dizinin formatı çok farklı değil mi, mizaj eğenlendirme" şeklindeki açıklamasına Zekeriya Beyaz yine tepki gösterdi " O çocukların üzerindeki etkiyi hiç hesaplıyormusun. Tüm aileler bu yüzden ne kadar şikayetçi olduklarını biliyormusun" diye sordu.

Bayülgen bu kez Emre Kongar''a görüşünü sordu. Bir şok cevap da Kongar''dan geldi. " Ben de bu programa tepkiliyim. Ve tehlikeli olduğuna inanıyorum."

haber 7

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:10

İLGİLİ HABERLER