Yaşam
  • 4.2.2005 00:27

ZONGULDAK'TAKİ PORNO CD'DEKİ KIZ ÜNLÜ BİR FUTBOLCUNUN YEĞENİ ÇIKTI

Zonguldak'ta sevişme görüntülerinin yer aldığı CD skandalına karışan öğretmen N.Ş. ile G.A.D. isimli genç kız, bugün adliyeye sevk edildi.


Zonguldak merkezde bir dershanede öğretmenlik yapan 36 yaşındaki N.Ş.'nin, bir dönem dershanede okuyan 21 yaşındaki G.A.D. ile çekilmiş 26 dakikalık sevişme görüntülerinin yer aldığı CD'nin elden ele dolaşmasıyla patlak veren skandal büyüyor. Skandalla ilgili olarak önceki akşam gözaltına alınan genç kız ile öğretmen, ifadelerinin alınmasının ardından bugün adliyeye sevk edildi. G.A.D. isimli genç kızın aynı şekilde çekilmiş 2 kasetinin daha olduğu iddia edilirken, oturduğu mahalledeki ailelerin ise genç kız ile aynı sokakta oturmak istemedikleri ve bu konuda şikayette bulundukları belirtildi.


Polis tarafından gözaltına alınan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni N.Ş. ile bir dönem dershanede okuyan ve şuanda Açık öğretim Fakültesi öğrencisi olan G.A.D. sorgulanırken, genç kızın 2 ayrı kişiyle çekilmiş 2 CD'sinin daha olduğu iddia edildi. Olay CD'deki G.A.D.'nin ünlü bir futbolcunun yeğeni olduğu, annesiyle ayrı yaşayan babasının 3 yıl önce öldüğü ve annesiyle beraber yaşadığı öğrenildi. G.A.D.'nin akrabaları kızın niçin böyle bir işe kalkıştığını anlayamadıklarını belirterek, "Öğretmen ikna kabiliyetini kullanarak kızı ikna etmiş olabilir" dediler.
Öte yandan, söz konusu CD'nin 20 - 50 YTL arasında piyasada satılmaya başlandı öğrenilirken, aralarında üniversite öğrencilerinin görüntülerinin de yar aldığı 5 ayrı CD'nin daha piyasada dolaştığı iddia edildi. CD'deki kişilerin kimliklerinin tespitine çalışan emniyet ekipleri olayı detaylı şekilde araştırıyor.

SERBEST BIRAKILDILAR, BİRBİRLERİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDULAR
Adliye'de savcılığa çıkartılarak ifadeleri alınan N.Ş. ve G.A.D., serbest bırakıldı. G.A.D.'nin ifadesinde, bekaretini öğretmenin bozduğunu ve evlenmek vaadiyle kendisini kandırdığını söyleyerek; öğretmenin ise, görüntüleri çoğalttığı için genç kızdan şikayetçi olduğu öğrenildi.
Bu arada, savcılığın, kamu davası açılması yönünde gerekli suçun oluşup oluşmadığına karar vereceği bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 11:01

İLGİLİ HABERLER