Asayiş
  • 19.8.2009 03:54

13 YAŞINDAKİ KIZA TECAVÜZ EDİP ZORLA ERKEKLERE PAZARLADILAR

BATMAN'da 13 yaşındaki P.V. adlı kız çocuğu, Ablası Ayfer V. ile Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak, 3 kişinin kendisine tecavüz ettiğini ve tecavüz sırasında çekilen görüntülerle şantaj yapılarak başka erkeklere pazarlandığını belirterek şikayette bulundu.

Savcılık soruşturma başlatırken, Batman Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü’nde tutulan P.V.'nin töreye kurban gitmemesi için koruma altına alınacağı belirtildi.

Batman’da ilköğretim 6’ncı sınıf öğrencisi P.V. ablasıyla Cumhuriyet Savcılığı’na giderek kendisine 3 kişinin tevacüz ettiğini söyledi. P.V., savcıya verdiği ifadesinde, okula gitiği sırada, öğrenci olmayan 3 kişinin sürekli takip ederek, sözlü tacizde bulunduğunu söyledi. P.V., birgün kendisini eve gidene kadar takip eden bu üç kişinin eve girdikten sonra kapılarını çaldığını belirterek, “Annem evde yoktu. Kapıyı açtığımda o üç kişi benimle ilişkiye girmek istediğini söyledi. Karşı çıkmama rağmen, ‘Bizimle gelmezsen, ailene ve çeverene sizin kızınız başkasıyla cinsel ilişkiye girdi diyeceğiz’ dediler. Çok korkum ve onlarla birlikte gittim. Kimsenin olmadığı bir eve götürdüler. Oradaki kulübede önce biri bana tecavüz etti. Daha sonra diğerleri de bana defalarca tecavüz ettiler” dedi.

TECAVÜZ GÖRÜNTÜLERİYLE TEHDİT ETTİLER

Üç kişinin tecavüzüne uğrayan ilköğretim öğrencisi P.V. yaşadığı iğrenç olayın sinirlerini bozduğunu belirterek şunları anlattı:
“Bana tecavüz edenlerden E ve N. isimli kişiler tekrar gelip beni götürmek istedi. Direndim ve karşı çıktım. Bu kişiler tecavüz sırasında kaydettikleri görüntüleri göstererek beni tehdit ettiler. Daha sonra tecavüz anının kağıda basılmış fotoğraflarını gösterdiler. Bu fotoğraflarda tecavüz sahneleri vardı. Onlarla gitmeyi reddetmem halinde bu görüntüleri internette yayınlamakla ve aileme göstermekle tehdit ettiler. Korktuğum için onlarla gitmek zorunda kaldım. Beni Esentepe’ye götürdüler. Burada başkalarına pazarlamaya başladılar. İtiraz edince de yine tehditler savurdular.”

Yaşadığı ilişkilerin kendi isteğiyle olmadığını ifadesinde dile getiren P.V., “Oysa ben dayımın oğlunu seviyordum. Ama bunlar yaşarken beni öldürdüler. Bana tecavüz ederek başka erkeklere satan üç kişiden şikayetyçiyim” dedi.

Batman Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü’nde tutulan P.V.'nin töreye kurban gitmemesi için koruma altına alınacağı belirtildi. Savcılık, kızın ifadeleri üzerine soruşturma başlatırken, polis tecavüz zanlılarının yaka.lanması için çalışma başlattı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:40

İLGİLİ HABERLER