Asayiş
  • 19.8.2009 01:29

YARIŞAN ARAÇLAR TAKLA ATIP UÇTU: ÇOBAN HAYATINI KAYBETTİ!..

Erzincan- Erzurum Karayolu Kamu Lojmanları kavşağında akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı


Edinilen bilgiye göre akşam saat 21:30 sıralarında Erzincan'dan Erzurum istikametine giden İlhan Demir (44) yönetimindeki 23 DV 456 plakalı araç ile Resul Dalcan (29) yönetimindeki 38 AR 008 plakalı araç kent merkezi çıkışındaki Kamu Lojmanları Kavşağı'nda birbirini geçmek istedi.

Bu sırada kontrolden çıkan araçlar tarlaya uçtu. O sırada tarlada koyun sürüsü otlatan çoban Mahmut Çiçek (38) ile sürü sahibi Kenan Irmak'a (43) çarpan araçlar takla attı.

Kazada ağır yaralanan çoban Mahmut Çimen kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Sürü sahibi Kenan Irmak ve araç sürücüleri Resul Dalcan ve İlhan Demir ise ambulanslarla Erzincan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar.


Kazanın ardından tahkikat başlatılırken, hastaneye gelen sürü sahibi Kenan Irmak'ın annesi Çeşminaz Irmak (74) sinir krizleri geçirdi. İki aracın karayolunda yarış yaptığını iddia eden yaşlı kadın, hayatını kaybeden Mahmut Çiçek'in 7 çocuğu bulunduğunu ve çalışmak için Erzincan'a gelerek koyun sürülerine çobanlık yaptığını ifade etti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:39

İLGİLİ HABERLER