Asayiş
  • 13.4.2008 00:25

130 CİNAYETİN 126'SINI ÇÖZEN POLİSE ÖDÜL VERİLDİ!

DENİZLİ'de 2004 yılından bu yana meydana gelen 130 cinayetten 126'sını delilden sanığa giderek çözen Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amiri Başkomiser Yavuz Turhan, kentte yılın polisi seçildi.

Eskişehir, Van ve Bayburt'ta görev yaptıktan sonra 2000 yılında Denizli'ye atanan evli 2 çocuk babası 41 yaşındaki Başkomiser Yavuz Turhan, çeşitli karakol ve şubelerde çalıştıktan sonra 2004 yılında cinayet büro amiri oldu. Başkomiser Turhan, ekibiyle birlikte dört yılda delilden sanığa ulaşarak, 130 cinayetten 126'sını çözüp, suçluların adalete teslim edilmesini sağladı. Turhan ve ekibinin bu başarısı Denizli Valisi Hasan Canpolat, tarafından takdirnameyle ödüllendirildi. Cinayet Bürosu Amiri Başkomiser Yavuz Turhan'a takdirnamesini ve saat ödülünü, Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 163'üncü yıldönümü nedeniyle Denizli Polisevi'nde düzenlenen kokteylde Vali Hasan Canpolat verdi.

Vali Canpolat, Turhan ve ekibini kutlayarak, cinayet olaylarını çözerken, çağdaş polis tekniklerini ve bilimsel metotları kullanarak, delilden sanığa ulaşarak olayları çözdüklerini söyledi.

 
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 12:34

İLGİLİ HABERLER