Asayiş
  • 30.8.2021 17:45

14 yaşındaki oğlunun katliamından kurtulan babanın ilk sözleri

14 yaşındaki çocuk, annesi, ağabeyi ve anneannesini öldürdü! Katliamdan kurtulan baba konuştu..

Ordu'dan gelen katliam haberi Türkiye'yi şoka uğrattı. Korgan ilçesinde fındık toplamak istemeyen 14 yaşındaki F.Y. ailesine kurşun yağdırarak annesi, ağabeyi ve anneannesi öldürdü. Saldırıdan yaralı olarak kurtulan polisi memuru baba Cemalettin Yalpı, dehşet anlarını anlattı. Yalpı, ilk ifadesinde "Beylik tabancamı gardıroba saklamıştım, nasıl aldı bilmiyorum" dedi. İşte korkunç haberin son dakika detayları...

14 yaşında ailesini katleden çocuğun ilk ifadesi ortaya çıktı! 'Annem  beni...' - Son Dakika Güncel Haberler

Kan donduran aile katliamından yeni detaylar geldi. Oğlunun kanlı katliamından kurtulan baba Cemalettin Yalpı yaşananları anlattı.

 

AİLESİNE KURŞUN YAĞDIRDI

Olay, 28 Ağustos'ta Korgan ilçesinde bağlı Tepe Mahallesi'nde meydana geldi. 14 yaşındaki F.Y., fındık toplaması için ısrar eden ailesine kurşun yağdırdı.

BABAYI DA YARALADI

Polis babasının tabancası ile annesi Rahime Yalpı, ağabeyi Murat Yalpı ve anneannesi Cennet Gedek'i öldüren F.Y. babası Cemalettin Yalpı'yı da yaraladı.

BABA YALPI: TABANCAYI GARDIROBA SAKLAMIŞTIM

F.Y. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, polisi memuru babanın tedavisi sürüyor. Hayati tehlikeyi atlatan Cemalettin Yalpı'nın, ilk ifadesinde "Beylik tabancamı gardıroba saklamıştım, oğlum nasıl aldı bilmiyorum" dediği belirtildi. Cemalettin Yalpı'nın daha sonra detaylı ifadesine başvurulacak.

Olay sonrası F.Y. jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Tokat'ta polis olduğu öğrenilen Cemalettin Yalpı'nın fındık hasadı için memleketine geldiği öğrenildi.

 

Güncellenme Tarihi : 30.8.2021 17:53

İLGİLİ HABERLER