15-0 yenilen oyuncularına öyle bir CEZA verdi ki...

İddiaya göre, takımının yenilmesini hazmedemeyen antrenör Yılmaz sporcularını Alanya plajına götürerek önce kuma gömdü, daha sonra köpekle üzerlerinden geçti.
Malatya Anadolu Ateşi hokey takımı Türkiye şampiyonası ilk maçında rakibine 15-0 mağlup oldu. U-17 takımının bu mağlubiyeti takımın hem hocası, hem de başkanı olan Savaş Yılmaz’ı çok kızdırdı.Savaş Yılmaz, kadın sporcularını yenildikleri için farklı ve de örneği görülmemiş bir cezaya çarptırdı. Sporcularını kafalarına kadar plajın kumuna gömen Savaş Yılmaz, daha sonra yanındaki köpekle tek tek sporcuların üzerinden geçti. Oldukça korkan kadın sporcuların çığlık atarak çevresinden yardım istemesine de aldırış etmeyen Savaş Yılmaz akıl almaz cezasına dakikalarca devam etti.
Alanya’daki bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Savaş Yılmaz, görüntülerin üzerine not da yazdı:
“Antrenmanı kaçıran ve yenilmemize neden olan Elif Buse ile Seda’nın hazin sonu. Beter olun. Toprağınız bol olsun” mesajını görüntü ve fotoğraflarla birlikte sosyal medya hesabı "Facebook"tan paylaştı. Savaş Yılmaz, olay ortaya çıkınca görüntüleri ve fotoğrafları sayfasından kaldırdı.
ANTRENÖRDEN HABERE YALANLAMA
Alanya’da rakibine 15-0 yenilen Malatya Anadolu Ateşi Bayan Hokey Takımı sporcularına ağır ceza verdiği iddia edilen takımın antrenörü Savaş Yılmaz, iddiaların doğru olmadığını söyledi.
İddiaya göre, Alanya’da yapılan U-16 Bayanlar Hokey Şampiyonası’na katılan Malatya Anadolu Ateşi Bayan Hokey Takımı ilk maçta rakibine 15-0 yenilince takımın antrenörü Savaş Yılmaz, sporcularını Alanya plajına götürerek önce kuma gömdü daha sonra köpekle üzerlerinden geçti.
İddiayla ilgili İHA muhabirine konuşan Anadolu Ateşi Hokey Takımı antrenörü Savaş Yılmaz, bahse konu haberin tamamen yalan olduğunu, o görüntülerde sporcularıyla eğlendiğini öne sürdü.
Hokey Federasyonu içerisindeki birilerinin komplosuyla karşı karşıya kaldığını iddia eden Savaş Yılmaz, “Sonuç itibariyle bir iftira bu, bir yalan haber. Federasyon içinde başkanımızın kendisine de söyledim, gereksiz adamların olduğunu ve bu branşa zarar verdiğini kendisiyle paylaştım. Bu kişiler tarafından bizim facebook profilimizden çocukların eğlencesini sanki hocaları işkence yapıyormuş gibi yansıtmışlar. Altına geçmişte oynanan bir hokey maçını ekleyerek, fotoğrafımızı başka bir yerde alarak bu düzmece komployu kurmuşlar” dedi.
“Biz 11 Nisan itibariyle Alanya’da olduk o gün itibariyle maçımız yoktu. Çocuklar plaja gitmek istedi. Biz de götürdük” diyen Yılmaz, “Erkek sporcularımız denize girdi, kızlarımız kumsalda eğlendi. Kendi aralarındaki bir eğlence. Yani haberin içeriğine bakıldığında sanki o sporcularımı ben kuma gömmüşüm. Kendi köpeğimi getirmişim ve üzerlerinden geçirmişim. Böyle alçakça iftira dolu yayınlar yapıldı. Ne bizim köpekle alakamız var, ne de bizim köpeğimiz var” diye konuştu.
“GELECEĞİMİZLE OYNUYORLAR”
Görüntülerde kuma gömülü şekilde köpekten korkan sporculardan Elif Buse Çetin ise, o günkü eğlencelerini başka bir şekilde yayınladıklarını belirterek, “Gerçekten çok kötü bir şey. Bizim geleceğimizle oynuyorlar. Zaten bunu yaptıran kişinin de ben eski öğrencisiyim. Bundan sonra Savaş Hocamı bırakıp ona dönecek kadar gerizekalı değilim. Çünkü geçen hafta yine beni aradı. Bundan sonra ona asla dönmeyeceğim” ifadelerini kullandı.
Savaş Yılmaz’ın bir başka sporcusu Seda Polat da görüntülerin tamamen eğlence maksatlı çekilip, sosyal medyaya yüklendiğini söyledi.
Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:59