Gündem
  • 27.11.2020 13:59

15 seçim kaybeden Kılıçdaroğlu'ndan şaka gibi sözler!.. Seçimde başarısız olanı görevden alacağız

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Başarısız olanla yolumuzu ayıracağız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi toplantısında, “Örgütlerde başarıya endeksli bir çalışma yürüteceğiz. Başarısız olanları değiştireceğiz, başarılı olanlarla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Parti Meclisi (PM) toplantısı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında video konferans yöntemiyle düzenlendi.

Cumhuriyet Gazetesi’nin haberine göre, toplantıda CHP lideri Kılıçdaroğlu, parti örgütüne “Örgütlerde başarıya endeksli bir çalışma yürüteceğiz. Başarısız olanları değiştireceğiz, başarılı olanlarla yolumuza devam edeceğiz” dedi. Kılıçdaroğlu ayrıca, Millet İttifakı’nın güçlendirilmesinin çok önemli olduğunu vurguladı.

TBMM Genel Kurulu’nda bütçe görüşmelerinin yapılacağı gerekçesiyle erkene alınan PM toplantısında, CHP Gaziantep teşkilarında yaşanan görevden alınmalara ilişkin itirazlar da görüşüldü.

Çıkmışsın yenmiş, çıkmışsın yenmiş: Erdoğan'ın 15. zaferi

Muharrem İnce 2015’te CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na rakip olduğu kurultay öncesi söylediği ‘Çıkmışsın yenmiş, çıkmışsın yenmiş. Yenmiş de yenmiş’ sözlerini Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim meydanlarında da kullanmıştı. 24 Haziran seçimlerinin ardından çıkan sonuçlarda Erdoğan, İnce'ye de yüzde 22’lik bir fark atarak zaferini ilan etti.

Güncellenme Tarihi : 27.11.2020 14:05

İLGİLİ HABERLER