Asayiş
  • 2.7.2009 17:33

16 YAŞINDAKİ KIZIN OYUNU...

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde bir genç kız, annesini öldüğüne inandırmak için Hazar Gölü kenarına elbise ve çantasını bıraktı.

Gölde yapılan aramada cesede ulaşamayan polis, öğrenci kimliğinden yola çıkarak yaptığı araştırmada olayı ortaya çıkardı.

Hazar Gölü kıyısında meteoroloji binası yanında kadın elbisesi ve çanta gören çocuklar polise haber verdi. Eşyaları bulunan kişinin göle girmiş olabileceğini düşünen polis ekipleri, il merkezinden su altı arama ve kurtarma şube müdürlüğü dalgıçlarını çağırdı.

Çantasında kimliğini bıraktı

Gölde yapılan 2 saatlik aramada bir sonuca ulaşamayan ekipler, kıyıdaki çantada E.A. (16) adına düzenlenmiş öğrenci kimliğinden yola çıkarak önce kızın okuluna, sonra da ailesine ulaştı.


15 gün önce başkasıyla evlenmiş


E.A'nın yaklaşık 15 gün önce kaçarak imam nikahıyla U.A. (17) ile evlendiğini tespit eden polis, ailenin yardımıyla genç kadın ve U.A'nın ilçeye gelmesini istedi.

İlçe Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alınan genç kadının, annesini öldüğüne inandırmak için ilçeye gelerek göl kenarına elbise ve çantasını bıraktığını söylediği öğrenildi. Gözaltına alınan E.A. ve U.A. savcılığa sevk edildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:31

İLGİLİ HABERLER