Spor
  • 30.1.2023 11:44

19'luk Emin Bayram'dan muhteşem performans

Süper Lig'de 21. hafta geride kalırken, Giresunspor - Galatasaray maçının ardından ortaya çıkan Emin Bayram detayı dikkat çekti...Spor Toto Süper Lig'de 21. hafta oynanan karşılaşmalarla geride kaldı. Ligde ilk dört sırada yer alan Galatasaray, Fenerbahçe, Başakşehir ve Beşiktaş sahadan galibiyetle ayrıldılar.

Haftanın sonucu en merak edilen maçlarından biri Giresun Çotanak Stadyumu'nda oynanadı. Sarı - kırmızılılar deplasmanda oynadığı karşılaşmayı 45. dakikada Mertens, 60. dakikada Dubois, 88. dakikada Milot Rashica ve 90+5. dakikada Yunus Akgün'ün attığı gollerle sahadan 4-0 galip ayrıldı.

Abdülkerim Bardakçı'nın cezası nedeniyle oynayamadığı karşılaşmada Teknik Direktör Okan Buruk'un görev verdiği Emin Bayram performansıyla maça damga vurdu.

PERFORMANSI İSTATİSTİKLERE DE YANSIDI

90 dakika sahada kalan 19 yaşındaki oyuncu, rakipleriyle girdiği altı ikili mücadelenin tamamını kazanmayı başardı.

Beş kez rakipten top kapan genç oyuncu, dokuz kez pas arası yaparken, 10 kez de topu tehlike bölgesinin dışına gönderdi.

Comparisonator verilerine göre; 41 kez defansif aksiyona giren Emin Bayram bunların 33'ünden başarıyla ayrıldı. Genç oyuncu haftanın en fazla başarılı defansif aksiyonuna sahip ismi oldu.

21 kez savunmada bire bir mücadeleye giren Emin Bayram, 15'inde başarılı olarak bu alanda da haftanın en iyisi oldu.

EMİN BAYRAM'DAN AÇIKLAMA

Giresunspor maçının ardından Emin Bayram açıklamalarda bulundu. Genç oyuncu; "Elimden geleni yapıyorum. Takımdaki herkes yüzde yüzünü vererek oynuyor. Bugün de öyle yaptık. Zor bir deplasmandı. İyi hazırlandık ve bugün de iyi bir oyunla 4-0 kazandık.

Şimdi haftaiçi oynayacağım maça odaklandım. Abdülkerim abi de Nelsson da çok iyi oynuyor. Ben de onlarla rekabet ediyorum. Şans geliyor, geldiğinde de bunu değerlendirmeye çalışıyorum. Okan hocama da teşekkür ediyorum bize şans verdiği için.

Kolay kolay berabere kalan bir takım değiliz. Bugün de bir rekor kırıldı. Her maça kazanmak için çıkıyoruz" ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 30.1.2023 11:49

İLGİLİ HABERLER