Yaşam
  • 24.8.2006 19:26

2 GENÇ KIZ KENDİLERİNE LAF ATAN GENCE MEYDAN DAYAĞI ATTI

İstanbul’da ticaretle uğraşan ve Ümre’ye gitmek için işlemlerini yaptırmak üzere Trabzon’a gelen 33 yaşındaki Hasan Dursun, bugün saat 14.30 sıralarında arkadaşıyla birlikte Trabzon Valiliği’ne gitti. Valilik önünde merdivenleri çıkarken 2 genç kızın kendisine baktığını belirten Hasan Dursun, “Kızlar bana bakınca tanıdık zannetim ve merhaba dedim. Birden ikisi birden bana ağıza alınmayacak küfürler edip üzerime saldırdı.

Ne olduğunu anlayamadan yüzümü gözümü tırnaklarıyla yırttılar. Kız oldukları için kendilerine el kaldıramadık” dedi. Gümüşhane Valisi Veysel Dalmaz ile Ordu Valisi Sait Vakkas Gözlügöl’ün Trabzon Valiliği’ni ziyareti esnasında meydana gelen olaydan sonra Nihal (23) ve Gülseren Çiğdem Özkan (19) kardeşler ile Hasan Dursun polis tarafından gözaltına alındı.

Gülbaharhatun Polis Karakolu’na getirilen, Nihal ve Gülseren Çiğdem Özkan kardeşler ile Hasan Dursun, karakolda birbirlerinden şikayetçi olmayınca ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Genç kızlar gazetecilerin sorularına, “Olay molay olmadı. Şakalaşıyorduk” diye cevap verdi.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 03:54

İLGİLİ HABERLER