
4 ÖĞRENCİSİNE TECAVÜZ EDEN SAPIK MÜDÜRLE İLGİLİ ŞOK BİLGİLER
Hacı diye bildikleri adamın tecavüzcü çıkması üzerine cemaat ve Kuran kursu çalışanları adeta şok geçirdi.
Siirt’te, ikisi kardeş dört kız öğrencisine tecavüz ettiği gerekçesiyle hakkında tutuklama kararı verilen ilköğretim okulu müdür yardımcısı Fahrettin Kuzu, meğer 19 aydır Batman’da saklanıyormuş.
Hem de Batman M Tipi Kapalı Cezaevi’nin 50 metre ötesinde. Adını, mesleğini gizlemeden. Masumiye Cami’nin medresesinde yazları Kuran kursuna gelen çocuklara ders vermiş, Kuran da okumuş. Cemaat şokta. Sabah namazında gelip yatsı namazından sonra evine giden, bütün vaktini ibadetle geçiren “Hayırsever Hacı Fahrettin”in tecavüz sanığı olduğuna inanamıyorlar.
‘Hacı Fahrettin’
Fahrettin Kuzu’yu hepsi tanıyor ve ona sahip çıkıyor. İmam, Abdurrahim Tanrıkulu, cemaat adına konuşuyor, cemaat de imamı onaylıyor: “Hacı Fahrettin, iki kere hacca gitmiş. Öğretmen emeklisi. Tecavüz hatası yapsa da pişman olduğuna kalpten inanıyoruz. 19 aydır hiçbir şeytanlık yapmadı. Cemaate tavsiyelerde bulunuyor, tuvaletlerin temizliğini yapıyordu. Fakir, sakat bir hacıydı. Yakalandığında onun için çok dua ettim, Allah kurtarsın diye.”