
5 yıllık eşini vahşice katletti!
Antalya'nın Kepez ilçesinde kan donduran bir olay meydana geldi. Esnaflık yapan M.Y. (32), şiddetli geçimsizlik yaşadığı 5 yıllık eşi Sümeyye Yavlak'ı çalıştığı zincir markette defalarca bıçaklayarak öldürdü. Öte yandan, acı haberi alarak olay yerine gelen kayınvalidenin gelinine yaktığı ağıtlar ise yürekleri dağladı. İşte kan donduran olayın detayları…
Antalya'daki olay, saat 18.30 sırasında Kepez ilçesi Yeni Emek Mahallesi Şelale Caddesi üzerindeki bir zincir market şubesinde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, tüp gaz ve petshop üzerine esnaflık yapan M.Y. (32) ile eşi 1 çocuk annesi Sümeyye Yavlak (25) arasında şiddetli geçimsizlik başladı.
Sık sık yaşanan tartışmalara rağmen genç kadın evini ve eşini terk etmedi. Çift arasında bu sabah yine tartışma yaşandı. M.Y., öğle saatlerinde konuşmak için eşinin çalıştığı zincir market şubesine geldi. İddiaya göre olumsuz cevap alan M.Y. marketten ayrıldı.
DEFALARCA BIÇAKLADI
Akşam saatlerinde yeniden markete gelen M.Y., bir kez daha eşiyle konuşmak istedi. Markete giren şahıs, tartıştığı eşini bıçakla kovalamaya başladı.
Büyük korku yaşayan iki kadın market çalışanı hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Eşini saklandığı depoda bulan M.Y., kapıyı kırdıktan sonra genç kadını defalarca bıçakladı.
HAYATINI KAYBETTİ
Zanlı elinde bıçakla kaçarken, adrese gelen sağlık ekipleri yaptığı kontrolde 1 çocuk annesi kadının hayatını kaybettiğini belirledi.
Savcılık ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından genç kadının cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, kaçan cinayet zanlısını yakalamak için çalışma başlattı.
ANNESİNİN FERYADI YÜREKLERİ DAĞLADI
Öte yandan acı haberi alarak olay yerine gelen Sümeyye Yavlak'ın kayınvalidesi Emel Yavlak, "Kuzum kuzum ölmeye mi geldin. Yavruma ben ne diyeceğim. Yavrum yavrum.
Niye geldim kuzum buraya niye geldin. Aman Ya Rabbim şaka deyin ne olur, rüya deyin. Kuzum kuzum ciğer parem" diye feryat etti.
Sümeyye Yavlak'ın cenazesini görmek isteyen ablayı ise yakınları güçlükle sakinleştirdi.
Son dakika: Bakan Koca'dan 'Çapa Tıp'ta cinsiyet değiştirme ameliyatı' iddialarına yanıt
ABD basınından çarpıcı sözler: ABD Türkiye ile iyi geçinmek zorunda! Amerika’ya dikkat çeken çağrı
İzmir’de Sibel vahşeti: Karı kocaya vahşice saldırdı! İşte cinayet anı: Göğsünden…
Güncellenme Tarihi : 22.8.2023 13:36