Gündem
  • 1.2.2023 10:30

6'lı masanın Nurcusu Gültekin Uysal'ın ağzı bozuk çıktı

Gültekin Uysal'dan Ümit Özdağ'a sert ifadeler: 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Altılı Masa’nın ortak mutabakat metnine “Sizi tarikat ve cemaatleri, devletten çıkaracağız demekten alıkoyan nedir? Saidi Nursi denilen adamın müritlerinden biri olan ortağınız Demokrat Parti Başkanı Gültekin Uysal mı? Türkçe Olimpiyatlarında boy gösterip cemaatlerin devlete el koymasına göz yuman, işbirliği yapan diğer ortaklarınız Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu mu? Çıkın Türkiye’yi ne kadar sevdiğinizi açıklayın” tepkisini göstermişti.

Gültekin Uysal’dan Ümit Özdağ paylaşımı açıklaması: Yanlış bir örnek verdim, özrümü beyan ediyorum

Ümit Özdağ denen şeref yoksunu; çocukluğunda tecavüze uğramış çocuk psikolojisi ile aklından ve ruhundan istesen de silemeyeceğin 'bir darbecinin çocuğu olma' travmasıyla Demokrat Parti ve şahsıma iftiralar atıyorsun.

BPT on Twitter: "Ümit Özdağ'dan, Gültekin Uysal'a: "Demokrat Parti Genel  Başkanı Gültekin Uysal'ı tanımak için bu twiti okuyun."  https://t.co/nBmVGwLI6F" / Twitter

ÖZDAĞ’DAN YANIT GECİKMEDİ

Uysal’ın paylaşımını alıntılayan Özdağ, “Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ı tanımak için bu twiti okuyun” ifadelerine yer verdi.

Resim

Güncellenme Tarihi : 2.2.2023 10:45

İLGİLİ HABERLER