
76 YAŞINDAKİ ADAM 14 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA TECAVÜZ EDİYORDU!
ALİ ARICI / SAKARYA
Olay, Geyve ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, köyde yalnız başına yaşayan ve hayvancılık yaparak geçimini sağlayan V.K. (78) komşusunun çocuğu A.T.'yi (14) kendisine yardım etmesi için çağırdı.
Daha önce sürekli gidip yardımcı olduğu için şüphelenmeyen A.T., dede ile ahıra girdi. Çocuğu kandırıp ellerini bağladıktan sonra cinsel tacizde bulunan V.K. çocuğun bağırması üzerine korkarak çocuğu bıraktı.
Çocuğun durumu ailesine anlatması üzerine dede ailenin şikayeti üzerine jandarma tarafından yakalandı.
Jandarmada sorgusu tamamlanan V.K. "küçük çocuğa cinsel istismarda bulunmak" suçundan çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.
Tacize uğradığı iddia edilen çocuk ise sağlık merkezine götürüldü. Küçük çocuğun yapılan muayenesinde fiili livata izine rastlandı.