Asayiş
  • 20.7.2009 12:43

9 AYLIK HAMİLE KADINA KOCA DAYAĞI HASTANELİK ETTİ

MERSİN

Olay, Sağlık Mahallesi 86020. Sokak 4 numaralı evde meydana geldi. İddiaya göre, eve alkollü gelen Mehmet G. (40), çıkan tartışma sonrası 9 aylık hamile eşi Nesime G.'yi (38), 7 yaşındaki kızı Müslüme G.'nin gözleri önünde tekmeleyerek dövdü.

Küçük kızın çığlıklarını duyan komşuları, hamile kadını kocasının elinden güçlükle kurtardı. Hamile kadın daha sonra olay yerine çağrılan ambulansla Mersin Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastaneye götürülmeden önce ilk müdahalesi ambulansta yapılan Nesime G., kocasının sürekli eve alkollü geldiğini ileri sürerek, bu yüzden sık sık tartıştıklarını ve kavga ettiklerini söyledi.

Kocasının işsiz olduğunu ve günü birlik işlerde çalıştığını kaydeden Nesime G., alkol yüzünden çıkan tartışmalarda hamile olduğu halde eşinden bir çok kez dayak yediğini belirtti. Gözyaşlarına boğulan kadın, bebeğini sağlıklı bir şekilde doğurmak istediğini de söyledi. 7 yaşındaki Müslüme G. de, babasının sürekli annesini dövdüğünü, bu yüzden çok korktuğunu söyledi.

Mehmet G., olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alınarak Osmaniye Polis Merkezi'ne götürüldü.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:11

İLGİLİ HABERLER