
Açlıktan ölüme terkedilen Elif Nur Tiftik'in korku evi
Müge Anlı'da gündeme geldi! Dehşet evi kan dondurdu: 6 yaşındaki Elif Nur'un kahreden ölümü...
ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te gündeme gelen 6 yaşındaki Elif Nur Tiftik'in şüpheli ölümü Türkiye'yi yasa boğdu. Elif Nur'un ölümünün ardından anne tarafından uzaktan akraba olan Gülüzar Hanım, Müge Anlı'nın ekibine başvurdu. Gülüzar Hanım, hayatını kaybeden küçük kızın iki kardeşini almak için gittiği evde kan donduran bir manzarayla karşı karşıya kaldı. Öte yandan olayla ilgili gözaltına alınan babaanne Cihangül Kurumlu, hala ve amca çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. İşte Müge Anlı'da gündeme gelen 6 yaşındaki Elif Nur Tiftik'in yaşamını yitirdiği olayın detayları...
Türkiye, ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen 6 yaşındaki Elif Nur Tiftik'in sır ölümünü konuşuyor.
Türkiye'nin konuştuğu acı olay Eskişehir Tepebaşı ilçesi'nde yaşanmıştı. Sibel ve Gökhan Tiftik çifti, bir süre önce tutuklandı. Çocukları Elif Nur, Yiğit (9) ve Metin (12) ise halası Deniz Tiftik, amcası Sezer Tiftik ve babaannesi Cihangir Kurumlu'nun yaşadığı eve bırakıldı.
Elif Nur, 14 Aralık'ta evde rahatsızlandı. Solunum yetmezliği ve kusma şikayetiyle ambulansla Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Elif Nur, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.
Şüpheli görülen Elif Nur'un ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı. Çocukların yaşadığı evin sahibi olan hala Deniz Tiftik ile amca Sezer Tiftik, şüpheli babaanne Cihangir Kurumlu polis tarafından gözaltına alınırken, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
KAN DONDURAN MANZARAYLA KARŞILAŞTI
Müge Anlı ve ekibine başvuran Gülüzar Hanım 3 kardeşin yaşadığı ve belki de Elif Nur Tiftik'in ölümüne sebep olan bir dramı ortaya çıkardı.
Kendisine Elif Nur Tiftik'in ölüm haberinin 'boğazında mandalina kaldı o yüzden öldü' olarak geldiğini ve bu haberi babaanne Cihangül Kurumlu'nun verdiğini söyleyen, Gülüzar Hanım, diğer iki kardeşi almaya gittiğinde kan donduran manzarayla karşılaştı.
BİR DERİ BİR KEMİK KALDI
Yayında söyledikleriyle stüdyodakileri şaşkına çeviren Gülüzar Hanım, Elif Nur'un iki kardeşinin aç ve bir deri bir kemik kaldığını söyledi.
DARP VE YANIK İZLERİ VAR
Ancak Gülüzar Hanım'ın söyledikleri bununla sınırlı değildi. Çocukların tuvalet ihtiyacını bir pet şişeye giderdiklerini söyledi. Çocukların vücutlarında darp ve yanık izleri olduğunu belirtti.
TEHDİTLER SAVURDU!
3 çocuğun başka bir akrabaları da telefonla canlı yayına bağlandı, anlattıkları ile Müge Anlı başta olmak üzere stüdyodakileri şaşkına çevirdi.
Kendilerini 'çocuk gecenin 4'ünde mandalinadan neden ölür. Biz polise gideceğiz' dediklerinde amca Sezer'in tehditler savurduğunu hatta silahla evlerini bastıklarını söyledi.Akrabaları, Sezer Tiftik'in ısrarla, "bu çocuğun ölümüne karışmayacaksınız" dediğini aktardı.
YAŞADIĞI YER DE GÖRÜNTÜLENDİ
Öte yandan Elif Nur'la birlikte iki kardeşinin yaşadığı yer de görüntülendi.
Tiftik kardeşler tavan arasında yaşıyordu. Yatakları bir halıydı ve ısınmalarını da bir teneke içinde sağlıyorlardı.