Spor
  • 17.11.2020 19:50

Adana Demirspor’da korona şoku! Pozitif vaka sayısı 37'ye yükseldi

Türk futbolunun köklü ekiplerinden Adana Demirspor’dan yapılan açıklamaya göre, 1 futbolcu, 1 antrenör ve 6 personelin daha koronavirüs testlerinin pozitif çıktı. Son yapılan testin ardından Mavi-lacivertli kulüpte pozitif vaka sayısı 37’ye yükseldi.

Adana Demirspor'da 7 Kasım'da yapılan açıklamada, ligin 9'uncu haftasındaki İstanbulspor maçı öncesi futbolcu, teknik heyet ve personele uygulanan koronavirüs testinin ardından, 24 futbolcu, teknik heyetten 2 kişi ve 3 personelin sonuçlarının pozitif çıktığı duyuruldu.

Türkiye Futbol Federasyonu, koronavirüs vakalarının ardından 8 Kasım'da oynanması planlanan İstanbulspor-Adana Demirspor maçının ertelendiğini duyurmuştu.

Pozitif vaka sayısı, 37'ye yükseldi

Mavi-lacivertli kulüpte futbolcular, teknik heyet ve personel karantinaya alındı. Akşam saatlerinde kulüpten yapılan açıklamada, "İzolasyon sürecinin 10'uncu gününde yapılan testlerin sonucunda, 1 futbolcu, 1 antrenör ve 6 personelimizin sonuçları pozitif çıkmıştır. Sağlık ekibimizin kontrolünde süreç devam etmektedir" ifadelerini yer verildi.

Yapılan son testin ardından Adana Demirspor'da pozitif vaka sayısı, 37'ye yükseldi.

Güncellenme Tarihi : 17.11.2020 19:51

İLGİLİ HABERLER