Spor
  • 5.4.2008 10:50

ADNAN POLAT'TAN FLORYA BASKINI

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Gençlerbirliği deplasmanı öncesinde Florya’ya giderek kötü gidişe dur diyebilmek için duruma el koydu.
Polat’ın, Ali Sami Yen’de Gaziantepspor karşısında kaybedilen puanların ardından, şampiyon olabilmek için kalan altı maçı da kazanmak zorunda olan sarı-kırmızılı takımda, bozulan moralleri yerine getirebilmek, bazı oyuncuları da uyarabilmek için önceki gün Metin Oktay Tesisleri’nde bir toplantı gerçekleştirdiği ortaya çıktı.
Adnan Polat’ın, başta her gün gazetelerde ‘gönderilecekler’ şeklinde haberleri çıkan takım kaptanları Hakan Şükür, Hasan Şaş, Ümit Karan ve Okan Buruk olmak üzere, birçok oyuncuyla baş başa özel görüşmeler yaptığı ve sert uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

‘Çabuk toparlanın’
Başkan Polat’ın kaptanlara, “Siz gazetelerde çıkan haberlere değil, önünüzde oynayacağınız maçlara bakın. Takımı ve arkadaşlarınızı bir an önce toparlayın ve Gençlerbirliği maçını kazanın. Bu takımın size her zamankinden daha çok ihtiyacı var. Ancak sizin birikimleriniz ve tecrübeleriniz, gençleri etkileyerek yeniden şampiyonluk havasına sokabilir” dediği bildirildi.
Teknik heyetin bulunmadığı bu toplantıda futbolcuları da tek tek dinleyen Başkan Polat’ın, herkesin konuşması bittikten sonra çeşitli uyarılarda bulunarak “Şimdi bütün bana anlattığınız bu sorunları bir kenara bırakarak, kalan altı haftada nasıl şampiyon olacağız onu düşünelim. Her maçı kazanmalıyız. Şampiyon olmak istiyorsak önce Galatasaray’a yakışır bir şekilde oynayalım. Sizi bir daha böyle görmek istemiyorum. Bazılarınız bu haftaları kendi geleceği için iyi değerlendirsin” diye konuştuğu ifade edildi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 12:43

İLGİLİ HABERLER