Medya
  • 18.6.2014 16:29

Ahmet Dursun gözyaşlarına boğuldu

Adada ağlayanlar kervanına katılan Ahmet Dursun'un gözyaşları ise geceye damga vurdu...

19 Haziran 2014 günü final yapacak olan Survivor 2014 yarışmasının son ödül ve bireysel dokunulmazlık yarışı sonrası ‘Ünlüler’ takımından oyuncusu Ahmet Dursun gözyaşlarını tutamadı.
Ailesine özellikle de annesine sevgisini yeterince gösteremediğini dile getiğren Ahmet Dursun duygusal anlar yaşadı. Karmaşık duygular içinde olduğunu söyleyen Dursun bir anda göz yaşlarına boğuldu. Ağlamayı kendisine yakıştırmadığını ifade eden Dursun, "Bu güne kadar sadece bir kez başımı annemin dizlerine koyup ağladım. Kendime çok kızıyorum. Ona olan sevgimi neden daha fazla göstermedim?" dedi

SURVİVOR'DA YİĞİT dikmen ELENDİ
Bu hafta sona erecek olan Survivor'da dün akşam heyecanlı bir bekleyiş vardı. Artık Kıbrıs'ta devam edece yarışmada elenen isim belli oldu. Final için artık dört kişi mücadele edecek. Donunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takıından ilk isim olarak Turabi yazdı. Dokunulmazlığı kazanan Gökhan adada kalmayı garantilerken konseyde Yiğit'in adını yazınca adada kalma mücadelesi Turabi ve Yiğit arasında yaşandı. SMS'ler sonrasında adaya veda eden isim Yiğit Dikmen oldu.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:05

İLGİLİ HABERLER