Medya
  • 9.11.2022 23:10

AK Parti kazandı Nagehan Alçı CHP'ye destek tweetlerinin hepsini sildi

İTO seçimleri sonuçlandı: Nagehan Alçı'nın hesapları tutmadı

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Meslek Komitesi seçimlerini Şekip Avdagiç kazandı. İTO'daki seçim için, "İstanbul Ticaret Odası'nda zafer CHP'nin ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun diyebiliriz" diyen gazeteci Nagehan Alçı, alay konusu oldu.

Gazeteci Nagehan Alçı seçimle ilgili yaptığı paylaşımında İTO'daki seçimi CHP'nin kazanacağını belirtmişti.

CHP'lilerin sandıklarını patlattığını, AK Parti'nin büyük bir hezimet yaşadığını belirten Alçı, "İstanbul Ticaret Odası'nda zafer CHP'nin ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun diyebiliriz. Buradan dönüş imkansız. Arada çok büyük fark var. CHP örgütü resmen sandıkları patlattı. İTO'da Şekib Avdagiç yönetimi yani AK Parti büyük bir hezimet yaşıyor" ifadelerini kullanmıştı.

NAGEHAN ALÇI ATTIĞI TWEETLERİ SİLDİ

İTO'da yapılan seçimde CHP'lilerin sandıklarını patlattığını, AK Parti'nin büyük bir hezimet yaşadığını söyleyen Nagehan Alçı, özür dileyerek "Hiç bu konuya girmemeliydim" dedi.

Şekib Avdagiç'in kaybettiğini, AK Parti büyük bir hezimet yaşıyor diyerek paylaşan gelen sonuçlardan sonra paylaştığı 3 iletiyi silen Nagehan Alçı, özür diledi.

Yeniden açıklama yapan Alçı, okurlarından özür dilediğini belirtti:

"Tüm okurlarımdan özür diliyorum. Ticaret alemi gibi bilmediğim bir dünya hakkında kimden bilgi gelirse gelsin yazmamalıydım. İnsan bilmediği konuya girmemeli. İTO’nun eski başkanı İbrahim Çağlar’a yakın ve de koyu AK Partili olan bir çevreden aldığım bilgiler yanlışmış maalesef.

"HİÇ BİR KONUYA GİRMEMELİYDİM"

Siyaset dünyasına ne kadar hakimsem ticaret dünyasına o kadar uzak bir insanım. Hiç bu konuya girmemeliydim. Yeniden herkesten özür diliyorum. Habercilik şehvetiyle bana gelen bilgiyi doğru zannettim. Şekib Avdagiç-İbrahim Çağlar olayını da hiç bilmiyordum…"

ŞEKİB AVDAGİÇ YENİDEN SEÇİLDİ

İstanbul Ticaret Odası'nda mevcut başkan Şekib Avdagiç, İTO Meclis Üyesi Murat Kalsın ve Sadettin Saran'ın başkanlık için yarıştığı 21’inci dönem seçimleri sona erdi.

Yaklaşık 700 bin üyesi olan İstanbul Ticaret Odası (İTO) 21’inci dönem seçimlerinde oy verme işleminin ardından yapılan sayımın sonuçları açıklandı.

Başkan Avdagiç iki sandıktan güçlenerek çıktı, en güçlü rakibi liste hazırladığı iki komiteden de çıkamadı.

Gayri resmi sonuçlara göre, Avdagiç’in listelerinden 195 üye 273 kişilik meclise girdi.

 

Güncellenme Tarihi : 9.11.2022 23:21

İLGİLİ HABERLER