Asayiş
  • 26.7.2009 13:06

AK PARTİLİ VEKİLİN 2 OĞLU BU SABAH BIÇAKLANDI!..

AKP Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan'ın üniversite öğrencisi olan oğulları 22 yaşındaki Ali Taylan Öztaylan ile 21 yaşındaki Mustafa Aysan Öztaylan, bu sabaha karşı Erdek İlçesi'nde rektoran önünde çıkan kavgayı ayırmak isterken bıçakla yaralandı.

Olay, Balıkesir'in Erdek İlçesi'nde bugün saat 04.30'da meydana geldi. İlçenin Kurbağalıdere Mevkii'ndeki Taş Restoran'ın önünde 27 yaşındaki Yağız Giray ile 24 yaşındaki Onur Aygün arasında, iddiaya göre kız yüzünden başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Erdek'te yazlığı bulunan AKP Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan'ın oğulları Ali Taylan Öztaylan ile Mustafa Aysan Öztaylan, kavga eden gençleri ayırmak istedi.

BIÇAKLA YARALANDILAR

Kavga edenlerden Onur Aygün, Yağız Giray'la arkadaş olduğunu bildiği Öztaylan kandeşlerin kendisine saldıracağını sanarak, üzerinde taşıdığı bıçağı çekip 3 gence birden saldırdı. Aygün'ün bıçak darbeleriyle, Karadeniz Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği üçüncü sınıf öğrencisi Mustafa Aysan Öztaylan ile kardeşi Yeditepe Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi son sınıf öğrencisi Ali Taylan Öztaylan ve Yağız Giray yaralandı.

Erdek Neyire Sıtkı Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Bandırma Güven Karan Devlet Hastanesi'nde sevk edilen Öztaylan kardeşlerle Yağız Giray tedavi altına alındı. Üç genci bıçakla yaraladığı için gözaltına alınan Onur Aygün de kavga sırasında aldığı darbeler nedeniyle Erdek Neyire Sıtkı Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Bandırma Güven Karan Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavinin ardından durumları iyi olan Mustafa Aysan Öztaylan ve Yağız Giray taburcu edilirken, durumu daha ciddi olan Ali Taylan Öztaylan'ın ise tedavisi sürüyor.

"KAVGAYI AYIRMAK İSTEMİŞLER"

Oğullarının sabaha karşı restoran önündeki kavga sırasında bıçaklandığını öğrenen AKP Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan hemen tedavi gördüklerdi Bandırma Güven Karan Devlet Hastanesi'ne geldi.

Burada DHA muhabirinin sorularını yanıtlayan Cemal Öztaylan, iki oğlunun da kavgayı ayırmak isterken bıçaklandığını söyledi. Cemal Öztaylan, "Çorbacının önünde arkadaşlarının kavgasını ayırmak istemişler. Çocukların durumu çok iyi. Zaten Mustafa Aysan hemen taburcu edildi. Ali Taylan'ın yarası ise küçük bir şey. O kadar önemli değil. Ben çocuklarımı ziyaret ettikten sonra Balıkesir'e bir program için gidiyorum. Önemli olsa gitmezdim" dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:05

İLGİLİ HABERLER