Asayiş
  • 13.7.2019 21:39

Akaryakıt istasyonunda bıçaklı dehşet

Samsun'da bir akaryakıt istasyonunda sabaha karşı bıçaklı saldırıya uğrayan pompa görevlisi ağır yaralandı. Polisin gelmesine rağmen pompa görevlisinin bıçaklanmaya devam edildiği dehşet anları ise güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

Olay, İlkadım ilçesi İstasyonu Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda saat 05.30'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akaryakıt istasyonunda pompa görevlisi olarak çalışan Kadir B. (24), daha önce aralarında husumet bulunduğu öğrenilen E.G.'nin bıçaklı saldırısına uğradı. Saldırıda vücudunun birçok yerinden bıçaklanarak ağır yaralanan Kadir B., 112 Acil Servis ekiplerince ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak ameliyata alındı. Bıçaklı saldırgan E.G. ise olay yerinde polis tarafından biber gazıyla etkisiz hale getirilmesinin ardından gözaltına alındı.

Dehşet anları güvenlik kamerasında

Olay anı ise saniye saniye güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde, bıçaklı saldırganın pompa görevlisinin arkasından yaklaşarak elindeki bıçağı şahsın vücudunun birçok yerine defalarca sapladığı görülüyor. Görüntülerde ayrıca saldırganın polisin gelmesine rağmen pompa görevlisini bıçaklamaya devam ettiği de görülüyor. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

SAVUNMASI ŞOKE ETTİ

Samsun'da bir akaryakıt istasyonunda pompa görevlisine bıçakla saldırarak ağır yaralayan şahıs tutuklandı. Şahıs adliyeden çıkarılırken, “Haketti. Pişmanım. Kimse boşu boşuna adam vurmaz. Anama, bacıma, karıma sövdü. Ekmek bıçağıyla bana saldırdı” demesi ise dikkat çekti.

Olay, İlkadım ilçesi İstasyon Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda saat 05.30'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akaryakıt istasyonunda pompa görevlisi olarak çalışan Kadir B. (24), E.G.'nin bıçaklı saldırısına uğradı. Saldırıda vücudunun birçok yerinden bıçaklanarak ağır yaralanan Kadir B., 112 Acil Servis ekiplerince ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak ameliyata alındı. Bıçaklı saldırgan E.G. ise olay yerinde polis tarafından biber gazıyla etkisiz hale getirilmesinin ardından gözaltına alındı.

Akaryakıt istasyonunda bıçakla dehşet yaşatan zanlı: 'Kimse boşu boşuna adam vurmaz'

Cezaevine gönderildi 

Polis merkezinde ifadesi alınan şahıs daha sonra Samsun Adliyesine sevk edildi. Buradaki işlemlerinin ardından şahıs tutuklanarak Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince cezaevine götürüldü.

“Pişmanım” 

Şahsın adliyeden çıkarılırken gazetecinin “Neden yaptın?” sorusuna ise “Haketti. Pişmanım. Kimse boşu boşuna adam vurmaz. Anama, bacıma, karıma sövdü. Ekmek bıçağıyla bana saldırdı” şeklinde cevap verdi.

Güncellenme Tarihi : 13.7.2019 21:55

İLGİLİ HABERLER