Aksaray İl Jandarma Komutanı Albay Bilgiç'ten acı haber!

••1 dk okuma
Aksaray İl Jandarma Komutanı Albay Bilgiç'ten acı haber!

Hızlı Özet

“Ankara Şehir Hastanesi’nde 10 aydır kanser tedavisi gören Aksaray İl Jandarma Komutanı Albay Halil Murat Bilgiç, bugün yaşamını yitirdi.”






Aksaray İl Jandarma Komutanı Albay Halil Murat Bilgiç (48), Ankara’da kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.




Ankara Şehir Hastanesi’nde 10 aydır kanser tedavisi gören Aksaray İl Jandarma Komutanı Albay Halil Murat Bilgiç, bugün yaşamını yitirdi.









Albay Bilgiç için görev yaptığı İl Jandarma Komutanlığı’nda tören düzenlendi. Törene Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Belediye Başkanı Evren Dinçer, Bilgiç'in eşi Mine ve kızı Nazlı Bilgiç ile protokol üyeleri katıldı.





 



Albay Halil Murat Bilgiç'in cenazesi, okunan duanın ardından toprağa verilmek üzere memleketi Bursa'ya uğurlandı.




 



Bu haber 929 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İran'dan korkutan açıklama : Saldırı olursa denizaltı internet kablolarını keser, Amerikan üslerini vururuz
Gündem

İran'dan korkutan açıklama : Saldırı olursa denizaltı internet kablolarını keser, Amerikan üslerini vururuz

İran Devrim Muhafızları Pazartesi günü, Hürmüz Boğazı'nın altından geçen ana internet kablolarına atıfta bulunarak dolaylı bir tehditte bulundu.

Habervitrini11355 Görüntüleme
İçişleri Bakanlığı: Çukurova Belediye Başkanı görevden uzaklaştırıldı
Gündem

İçişleri Bakanlığı: Çukurova Belediye Başkanı görevden uzaklaştırıldı

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Kozay'ın belediye ve belediyeye bağlı Çukurova İmar İnşaat İnsan Kaynakları A.Ş. bünyesindeki çeşitli işlemlerde usulsüzlük yapıldığı iddialarına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında tutuklandığı belirtildi.

Habervitrini9981 Görüntüleme
ABD Büyükelçisi Tom Barrack: İsrail içeriden çöküyor.
Gündem

ABD Büyükelçisi Tom Barrack: İsrail içeriden çöküyor.

Elon Musk'a yakın gazeteci Mario Novell ile yaptığı bir podcast yayınında konuşan Barak, İsraillilerin teknolojik olarak "zeki ve yetenekli" olduklarını kabul etti, ancak onları "kötü" olarak görmediğini ve hayatta kalmalarını savunmak için hareket ettiklerine inandığını söyledi.

Habervitrini9649 Görüntüleme
Anayasa Mahkemesi Martı'ya yol verdi
Gündem

Anayasa Mahkemesi Martı'ya yol verdi

Mahkeme, Martı TAG’ın anayasada yer alan girişim özgürlüğünün bir sonucu olduğunu ve yasal olarak kapatılamayacağına hükmetti. Taksiciler Odası tarafından Martı TAG'a karşı açılan ve dört yıldır devam eden haksız rekabet davasında, dosyayı ilk kez esastan inceleyen yüksek mahkeme, hakkında kanuni...

Habervitrini12142 Görüntüleme