ALANZİNHO 25. HAFTADA SUSKUNLUĞUNU BOZDU
TRABZON - Turkcell Süper Lig'de Gaziantepspor ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor'un beraberlik golünü atan Brezilyalı oyuncusu Alanzinho, ligin 25. haftasında gol suskunluğunu bozdu.
Maçın 90. dakikasında attığı golle takımını yenilgiden kurtaran Brezilyalı oyuncu, Ziraat Türkiye Kupası'nda takımının 2-0 kazandığı Ankaragücü maçında da 1 gol kaydetmişti.
Alanzinho, karşılaşmaya ilişkin yaptığı değerlendirmede, Gaziantepspor maçının zor olacağını bildiklerini belirterek, ''Çünkü rakip kendi sahasında çok iyi oynayan bir takımdı. Öyle bir oyun oldu ki, neredeyse kaybetmenin eşiğindeydik ve maç bu duruma gelince 1 puan da teselli oldu. Aslında 3 puan istiyorduk. Çünkü oynayacağımız kilit maçlar öncesinde buradan alınacak 3 puan çok büyük avantaj sağlayacaktı. Ancak son nefeste gelen gol adeta teselli oldu'' dedi.
Golünün ardından formasını köşe bayrağı üzerine asmasını da yorumlayan Alanzinho, ''Uzun zamandır gol atıp bunu yapmayı düşünüyordum. Gaziantepspor maçında da iyi bir fırsat oldu. Bu gol önemli bir goldü. Çünkü hiç değilse kaybetmedik. İsterdim ki bu gol bize 3 puanı getirsin, ne yazık ki olmadı'' diye konuştu.