Ekonomi
  • 8.11.2020 21:28

Albayrak'ın istifa duyurusu sonrası Hazine ve Maliye Bakanlığı sitesinde şaşırtan değişiklik

Albayrak'ın hesabı ele geçirildiği iddia edilirken, istifa duyurusunun üzerinden üç saat geçmesine rağmen ne kendisinden, ne de Cumhurbaşkanılğı'ndan bir yalanlama gelmedi. Albayrak ailesinin sahibi olduğu ATV, AHABER ve SABAH gazetesi'nden ne yalanlama nede bir tepki gelmedi. Herkes neler olduğunu anlamaya çalışırken AK Parti'den istifa doğrulandı.
Bu arada esas gariplik Hazine ve Maliye Bakanlığı resmi setisinden geldi. Maliye Bakanlığı bu istifayı yalanlamadığı gibi, son aylarla yapılan bütün göndürelir kaldırıldı yerine 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlaması konuldu.

Berat Albayrak’ın istifası sonrası Twitter’da dikkat çeken değişiklik

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın sosyal medya hesabından yapılan ‘istifa ettim’ açıklamasının ardından dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın akşam saatlerinde gelen istifa açıklaması, sadece Instagram hesabı üstünden görsel olarak paylaşırken, Twitter adresinin ise aynı saatlerde kapatıldığı görüldü. Resmi Facebook adresinde ise bir paylaşım yapılmadı.

Duyurunun sadece Berat Albayrak'ın Instagram hesabından gerçekleşmesi ve Twitter hesabının askıya alınması ‘acaba hesapları ele mi geçirildi' sorusuna neden oldu.

İstifaya ilişkin soru işaretlerinin arttığı sırada Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın resmi Twitter hesabında son aylara ait bütün gönderiler silindi. Hesapta sadece 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamasına dair paylaşım kaldı.


 

Güncellenme Tarihi : 8.11.2020 22:23

İLGİLİ HABERLER