
Aldatılan kadına kırmızı külot şoku!..
İngiltere'de yaşayan 32 yaşındaki Melissa Smeaton, iki sene önce barda tanıştığı Richard Antony ile birlikte aynı evi paylaşıyordu.Bu sene evlilik hazırlıkları yapan çift, beklenmedik bir şekilde ayrıldı.
Evlilik tekilfi bekleyen Melissa Smeaton, iş için şehir dışına çıktı.Dönüşünde yatağın altında fırfırlı bir bir Fransız kadın pantolonu bulan genç kadının içine bir kurt düştü.
Evde araştırma yapan kadın, her tarafın temizlendiğini hatta elektrikli süpürgeyle tozların bile alındığını farketti.
Bunun üzerine elektrikli süpürgenin depo kısmını açan Melissa Smeaton, şok geçirdi.
Enayi sevgilisi evde seks yaptığı kadının kırmızı külotunu da elektrikli süpergeyle çekmiş ve onu makinanın deposunda unutmuş.
Kırmızı külotla adamın karşısına dikilen genç kadın aldatıldığını itiraf ettirip adamı kovdu.HABERVİTRİNİ ÖZEL HABER