Asayiş
  • 29.3.2021 15:41

Aldattığından şüphelendiği karısını ormanda benzin döküp yaktı

Aldattığından şüphelendiği karısını benzin döküp yaktı!

DHA

Tekirdağ, geçtiğimiz günlerde yaşanan Yeter Yılmaz cinayeti ile sarsılmışken kentten bir dehşet haberi daha geldi. Ekrem A. (29) isimli şahıs, eşi Ayşe A.'yı motosikletle ormanlık alana götürüp üzerine benzin dökerek yaktı. Can havliyle ana yola çıkan kadın kendi imkanları ile kurtulurken, cani adam kısa sürede jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Ekrem A., ifadesinde eşinin kendisini aldattığından şüphelendiğini, konuşmak için ormana götürdüğünü, tartışma sırasında sinirlenip eylemi gerçekleştirdiğini ifade etti. Ekrem A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kan donduran olay, Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde meydana geldi. Tekstil fabrikasında çalışan, 2 çocuk sahibi Ekrem A., kendisini aldattığından şüphelendiği eşi Ayşe A.'yı konuşmak için motosikletle merkez Süleymanpaşa ilçesine bağlı Hacıköy Mahallesi'ndeki ormanlık alana götürdü.

Burada ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Ekrem A., motosikletteki şişede bulunan benzini eşinin üzerine döktü. Ayşe A.'yı ateşe veren Ekrem A. olay yerinden kaçtı.

KENDİ İMKANLARIYLA KURTULDU

Alevler içinde kalan Ayşe A., kendi imkanları ile alevleri söndürmeye çalışırken bir yandan da yaklaşık 500 metre mesafedeki ana yola çıktı. Ayşe A.'yı görenler, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Gelen sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan Ayşe A., ambulansla Tekirdağ Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Jandarma ekiplerince başlatılan çalışmayla Ekrem A., kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Eşini yakarken, kendi ellerinde de yanıklar oluşan Ekrem A.'nın ifadesinde, eşinin kendisini aldattığından şüphelendiğini belirterek, bu konuyu konuşmak için götürdüğü ormanlık alanda tartıştıklarını ve sinirlenince motosikletteki benzini üzerine döküp ateşe verdiğini söylediği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 29.3.2021 15:46

İLGİLİ HABERLER