Spor
  • 24.1.2014 14:52

Alex Telles formayı giydi

İşte Telles'in konuşmalarından önemli satır başları:

"Geçen sene Gremio'da gösterdiğim performans bana ekstra güven verdi, G.Saray'ın dikkatini çektim. Ülkemde lig bitmesine rağmen antrenmanlarıma devam ettim, buraya hazır gelebilmek için.

Yabancı futbolcu için geldiği ilk günden itibaren çok önemlidir. Burada olduğum sürece hep sıcakkanlı karşılandım. Mancini'ye teşekkür etmek istiyorum. Dünyanın en iyi isimlerinden biri. Bu adeptasyon sürecinde elimden gelenin en iyisini yapacağım.

Sol bek olmama rağmen bindirmeyi, şut çekmeyi seviyorum ama defansif oyunumu geliştirdim. Hocam burada benle bireysel olarak ilgileniyor. Devam mücadale etmeyi ve koşmayı seviyorum.

8 yaşından beri çok çalışıyorum. Bana da ailem çok destek oldu. Rüyam gerçekleşti diyebilirim. Dünyaca ünlü bir takıma geldi. Yıldızlarla aynı formayı terleteceğim.

Melo ve Taffarel ülkemde idol olmuş isimler. Kendi ülkenizden birilerinin takımda olması size motivasyon veriyor. Melo ilk günümde beni takımla tanıştırdı. Daha da yardımcı olacaktır.

Melo çok iyi bir oyuncu. Brezilya için her zaman çok iyi oynadı. Dünya Kupası'na gitmeyi hakediyor. Ben de Brezilya Milli Takımı'na gitmek istiyorum. Burada göstereceğim performansla mili forma giymek istiyorum.

G.Saray-F.Bahçe derbilerini Brezilya'dan da biliyorum. O maçta forma giymek istiyorum.

Galatasaray'a gelmemdeki en büyük etkenlerden biri Avrupa başarısı. Ben de Şampiyonlar Ligi'nde forma giyip hayalimi gerçekleştirmek istiyorum. En büyük G.Saray."

Ayrıca genç oyuncunu, G.Saray'da giyeceği forma numarası da belli oldu. Telles 15 numaralı formasıyla Aslan'ın başarısı için ter dökecek.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:14

İLGİLİ HABERLER