Yaşam
  • 31.10.2021 00:10

Aleyna Tilki'nin annesinden takipçisinin sorusuna tapki

KAYNAK : MİLLİYET

Son dönemin en çok konuşulan şarkıcılarından Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz günlerde koronavirüs atlatan Öztel, son olarak Instagram'da yaptığı soru-cevap ile dikkat çekti.

Takipçisinden gelen soru Havva Özteli şoke etti

Küçük yaşta şöhreti yakalayan Aleyna Tilki, açıklamaları ve paylaşımlarıyla gündem oluyor. Başarılı popçunun annesi Havva Öztel de bu konuda kızından geri kalmıyor. Sosyal medyada popüler olan Öztel, paylaşımlarıyla çok konuşuluyor.

Takipçisinden gelen soru Havva Özteli şoke etti

Instagram hesabı üzerinden takipçileriyle soru-cevap yapan Havva Öztel, bir takipçisinden gelen soru üzerine sinirlerine hakim olamadı. İşte Aleyna Tilki'nin annesine gelen sorular ve dikkat çeken cevapları...

Neden kendine sevgili yapmıyorsun

Neden kendine sevgili yapmıyorsun?

Ben ne istediğini çok iyi bilen, 40 yaşında, prensipleri kuralları olan bir kadınım. Ne maceraya atılacak zamanım ne de gücüm var. Bizim yaş grubu için zaman gerçekten çok kıymetli. Bu anlamda zamanımı harcayacak değerde biri olduğunu düşünmüyorum. Yalnız kalmamak için de insan hayatına birini almamalı.

 

Hayatta güçlü kalmak için ne yapmalıyız?

Güçlü görünmek ya da güçlü olmak için bir çabaya girmenize gerek yok. Her zaman güçlü görünmek zorunda değilsiniz. Aldığınız kararların doğruluğuna inandığınız müddetçe zaten güçlü bir şekilde hayatımızı devam ettirirsiniz. Sevgiler.

Eşin nerede senin Takdir ediyorum siz güçlü bir kadınsınız.

Eşin nerede senin? Takdir ediyorum siz güçlü bir kadınsınız.

Eş derken benim eşim mi varmış? Babamın soyadını taşıyorum. Bekar bir anneyim. Resmen şu soru geliyor bana; 'Aleyna ve Ayça Tilki, sen neden Öztel'sin?' Garip bir soru değil mi? Öztel soyadını gururla taşıyorum.

Çocukların başarısının arkasına saklanmak nasıl

Çocukların başarısının arkasına saklanmak nasıl?

Kafanı k...da mı taşıyorsun? Çocuklarımın başarısının arkasına neden saklanayım? Bilakis onların başarısı benim gururum, benim başarım, benim yetiştirdiğim çocukların ve şundan emin olabilirsiniz; onların karşısında her zaman başarılı bir anne örneği olmuştur.

 

Şans verdiğin insanlar sence şansı hak ediyorlar mı, yoksa 'keşke şans vermeseydim' dedin mi?

Şans vermek nedir? Bu çok yanlış bir cümle bence. İki kişinin tanışma, karşılaşma anı diyelim buna. Bunu yaptığım için 'keşke' diye bir cümle kullanmadım. Her şey bir deneyim. Kriterlerimize uygun olmadığını anlamak için bu karşılaşmanın olması gerekiyor. Hiçbir şey için 'keşke' demedim. kendi seçimlerim ve tercihlerime saygı duyarım.

Tilkilerin annesi olmaktan başka bir unvanınız daha var mı

Tilki'lerin annesi olmaktan başka bir unvanınız daha var mı?

Evet var, 20 yıllık bir iş kadınıyım. Kurucusu annem Saime Öztel, aile şirketleri 40 yıllık anamın emeği. Kendimi bildim bileli çocukluğumdan beri ticaretin içindeyim ve hayatımı kendi çalışmalarımla kazandım. geçenlerde fuarda bir kadın 'Aa sen çalışıyor musun?' diye bir soru yöneltti bana. Evet çalışıyorum ve kendi ekmeğimi kendim kazanıyorum.

 

 

Güncellenme Tarihi : 31.10.2021 01:49

İLGİLİ HABERLER