Gündem
  • 3.11.2020 14:32

Almanya öldürdüğümüz teröristlerin isimlerini sokaklara vermeye başladı

Türkiye’yi hedef alan teröristlerle ilgili “gizlilik” gerekçesiyle bilgi vermeyen, FETÖ’cülerin tamamına yakınının sığınma başvurusunu kabul eden ve PKK destekçilerinin eylemlerine polis koruması sağlayan Alman yetkililer, büyük yankı uyandıran bir adım daha attı.

Alman kanalında PKK propagandası

Türkiye karşıtı skandal yayınlarıyla tepki toplayan Alman Devlet Kanalı ARD, yeni bir skandala imza attı. ARD'de yayınlanan bir TV programında, terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan sorusu soruldu, çok sayıda vatandaştan tepki yağdı.

Suriye'de etkisiz hale getirildiler

Dresden şehrinde 4 sokağa, Suriye’de etkisiz hale getirilen teröristler “Bager Nûjiyan, Arîn Mîrkan, Avesta Xabûr ve Hêlîn Qereçox”in isimleri verildi.

PKK'nın Suriye’deki kolu YPG’nin sözde kadın kolları şubesi YPJ destekçileri de sokak tabelası önünde saygı duruşunda bulundu.

Sokak tabelalarına PKK'lı teröristlerle ilgili bilgi yazısı asıldı.

Anna Montgomery Campbell (1991 - 2018 15 Mart) olarak da bilinen Helin Qereçox , bir İngiliz feminist , anarşist ve cezaevlerinin kaldırılması eylemcisi.. PKK'nın Suriye kolu Kadın Koruma Birimleri içinde (YPJ) Suriye'de öldürüldü. Efrin'de mahmetçiğe karşı savaşan alçak, bir SİHA füzesiyle vuruldu ve paramparça oldu.

Lee Brickley - Anna's Song (Hêlîn Qereçox) | Facebook

PKK İngiliz teröristin ölümünü şşyle duyurdu;İngiliz yoldaşımız Hêlîn Qereçox (Anna Campbell), özgür bir dünya için Efrîn'de faşizme karşı direndikten sonra tüm kadınların simgesi oldu. Şehîd Hêlîn'in mücadelesini yerine getireceğimize ve özgürlük mücadelemizde anısını onurlandıracağımıza söz veriyoruz.

Anna Campbell: What happened to the woman from East Sussex who went to  fight Isis in Syria


İşte bu teröristin anısını ülkesi İngiltere değil Almanya sokağa vererek yaşatıyor.PKK'nın arkasında kim var iyi anlayın..


YPJ üniformalı Campbell

ARİN MİRKAN

Suriye’nin Türkiye sınırında IŞİD kuşatması altındaki Kürt kenti Kobani’yi savunan PKK’nın Suriye kolu YPG’de Kadın Savunma Birlikleri (YPJ) üyesi Arîn Mîrkan

arin mirkan

Güncellenme Tarihi : 4.11.2020 00:39

İLGİLİ HABERLER