Asayiş
  • 11.1.2014 00:42

Alt geçitte trafik jazası

Edinilen bilgiye göre, Mesudiye Mahallesi istikametinden İnegöl şehir merkezine gelen Cem Ç. (29) yönetimindeki 16 YE 668 plakalı otomobil, Mesudiye altgeçidinde direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu kontrolden çıktı. Otomobil altgeçitteki bariyere ve aydınlatma direğine çarptı.
Kazada sürücü Cem Ç. ile yanında bulunan Emre Özdemir (21) otomobilde sıkıştı. Olay yerine gelen polis ve 112 sağlık görevlileri, şahısların otomobilde sıkıştığını görünce durumu itfaiyeye bildirdi. Emniyet ekipleri Mesudiye Altgeçidinin giriş ve çıkışında gerekli güvenlik önlemlerini alırken, 112 görevlileri ise Cem Ç. ve Emre Özdemir'in otomobilin içerisinde gerekli müdahaleleri yaptılar. Olay yerine gelen Belediye İtfaiye Müdürlüğü Arama Kurtarma Ekipleri, otomobilde sıkışan sürücü ve arkadaşını sıkıştığı yerden çıkardılar.
İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılan yaralılara yapılan müdahalede, otomobilin sürücünün alkollü olduğu tespit edildi. Yaralılar, hastanede tedavi altına alınırken, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:35

İLGİLİ HABERLER