İZMİR - Birinci Süper Lig'de yapılan maçta, Malatyaspor, Altay'ı deplasmanda 2-0 yendi.
Karşılaşmanın ikinci yarısında Altay beraberlik golüne ulaşmak için savunma güvenliğini bırakarak daha sık gol pozisyonu bulmaya yönelik bir oyun sergiledi.
Malatyaspor ise geliştirdiği kontraataklarla rakibinin savunma zaafını değerlendirmeye yöneldi ve ikinci golü de bularak, maçı kazanmasını bildi.
56. dakikada Oktay çalımlarla ceza alanına girerken kendini yere bıraktı. Hakem Boşat bu hareketi ''kendini yanıltmaya yönelik'' bularak Oktay'a sarı kart gösterdi.
64. dakikada Altay'da Ümit sarı kart gördü.
71. dakikada Malatyaspor'un ikinci golü geldi. Bu dakikada Fazlı'nın sol kanattan ceza alanına ortasında, Duro düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 2-0.
80. dakikada Malatyaspor'da Stankov sarı kart gördü.
85. dakikada Altay'da Haydar, yardımcı hakemle girdiği diyalog sonrasında kırmızı kart gördü ve oyun dışı kaldı.
88. dakikada Malatyaspor'da Ümit Erbay sarı kart gördü.
Karşılaşma 2-0 Malatyaspor'un üstünlüğü ile sona erdi.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 19:34