
Amerika'da kıyamet koptu.. Arkansas'a gökten taş gibi dolu yağdı, çok sayıda ölü ve yaralı var
ABD'de aniden bastıran dolu yağışı can aldı!
ABD'de aniden bastıran dolu yağışı sonrası ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetti. 75 kişi ise yaralandı. Dolu yağışı sırasında açıkta olan araçların kaportoları ezildi camları kırıldı.

Arkansaslı kadın softball büyüklüğündeki dolu yüzünden kanlar içinde kaldı: 'Çok daha kötü olabilirdi'

Camın yüzüme çarpmasını, gözlerime girmesini ve daha fazla hasara yol açmasını istemedim” dedi. "Böylece aracımdan inerken içeri fırladım. Ne yazık ki dolu ile kafama darbe aldım."

Restorana girdikten sonra Figueroa, Taco Bell çalışanlarının yüzünden kan akmaya başladığı için ona iyi olup olmadığını sorduğunu söyledi. Oturmasını ve yardım gelene kadar yarasına baskı uygulamasını söylediler.

ABD'nin Colorado eyaletine bağlı Boulder kentinde Pazartesi günü yaklaşık 15 dakika süren yoğun dolu yağışı yaşandı. Bu şiddetli yağış sonucunda sokak ve caddelerde sel oluştu.
/cloudfront-us-east-1.images.arcpublishing.com/gray/JH3R44JWYJBGPJS3JJJFKZON6M.png)

Dolu yağışının etkisiyle bazı kent sakinleri araçlarında mahsur kaldı. Belediye ekipleri, yağışın durmasının ardından kent ve çevresindeki yolların onarımı için çalışmalara başladı.

DOLU YAĞIŞI NEDENİYLE 5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ!
Dolunun büyük bir taş seviyesinde olması ise durumu daha ciddi boyutlara getirdiği gözden kaçmazken, çok sayıda maddi hasara da yol açtığı öğrenildi.
Aktarılan ilk bilgilere göre ise dolu yağışı nedeniyle 5 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. 75 kişinin ise yağışlardan yaralı olarak kurtulduğu kaydedildi.