Asayiş
  • 9.1.2015 11:10

Anahtar deliği fantezisi cezaevinde son buldu

İZMİR’in Karabağlar ilçesinde 2012 yılı Mayıs ayında meydana gelen olayda iddiaya göre Nuran U. (28) ile eşi İsmail U. (35), yaşları 14 ile 16 arasında değişen 4 çocuğu cinsel ilişkiye girmek için kullanılmayan bir fırına götürdü.

Nuran U. tanınmamak için başına sarı peruk takarken, İsmail U. “Piyango sana vurdu” diyerek içlerinden A.Y.’yi seçti.

İddiaya göre eşi Nuran U., A.Y. ile ilişkiye girerken kendisi de kapı arkasından izleyip mastürbasyon yaptı. Çift ardından mahalleden ayrıldı. Yüzde 50 engelli raporu bulunan oğlu A.Y.’nin eve geç gelmesinden şüphelenen anne S.Y., durumu öğrenince karakola gidip şikayetçi oldu.

Mağdur A.Y. olayın nasıl gerçekleştiğini, psikolog eşliğinde anlattı. Diğer çocukların verdiği araç plakasından, çift yakalanıp tutuklandı. Savcı, iki sanık hakkında, ’çocuğun nitelikli cinsel istismarı, hayasızca hareketlerde bulunma’ suçlarından 8.5 yıl ile 16 yıl arasında hapis cezası istemiyle dava açtı.

Suçlu bulundu

Sanıklar yargılama sürerken tahliye edildi. Karar duruşmasında Mahkeme Başkanı Hüseyin Yaşar Özyavuz, karı kocayı önce 10’ar yıl hapis cezasına çarptırdı. Ardından cezalarını 9’ar yıl 4’er ay hapse indirdi ve tutuklanmalarına karar verdi.

‘Böyle hayal etmemiştik’

Tutuklanan Nuran U. ile eşi İsmail U. duruşma salonunda karara tepki gösterdi. Her iki sanık da ağlayarak mahkeme heyetine, “Çocuklarımız var. Biz böyle hayal etmemiştik. Kendimiz duruşmaya geldik. Delillerin toplanmasını kendimiz talep ettik. Hak etmediğimiz cezayı aldık. İşlemediğimiz suçtan tutuklandık. Adalet bu mudur? Sizin de çocuklarınız var. Sizi Allah’a havale ediyorum. Çocuklarınızdan görürsünüz inşallah” diye bağırdı. Duruşmada tutuklanan çift, karar sonrası elleri kelepçelenerek cezaevine götürüldü.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:00

İLGİLİ HABERLER