Gündem
  • 26.12.2006 17:11

ANAVATAN PARTİSİ'NİN KONGRE TARİHİ BELİRLENDİ!..

ADIYAMAN - Anavatan Partisi tarafından yönetim kurulu üyelerine verilen yemekte, 2007 yılında yapılacak ilçe kongrelerinin mart ayında tamamlanacağı bildirildi.


Anavatan Partisi 20 ve 21 Dönem Milletvekili Mahmut Bozkurt, İl Başkanı Celalettin Bozkurt, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Gürsoy, ilçe başkanları ve gençlik kolları başkanlarıyla yönetim kurulu üyelerinin katıldığı yemekte seçim ele alındı.

Anavatan Partisi İl Başkanı Celalettin Bozkurt, kongre tarihlerinin belirlendiğini ve 2007 yılında yapılacak genel seçimlere hazır olduklarını belirtti. Bozkurt, "Anavatan Partisi çağ atlama inancına sahip ve ufkunu gören bir partidir. Partimiz en kısa zaman da iktidardaki yerini alarak hizmet vermeye devam edecektir.

Anavatan Partisi seçim ne zaman yapılırsa yapılsın, seçime hazırdır. Bizim baraj sorunumuz ve sıkıntımız yok. Aksine biz bütün siyasi partilerden daha çok çalışıyoruz. Kongrelerimizin yaklaştığı bugünlerde kongre tarihlerimizi belirledik. 13 Ocak'ta başlayacak ilçe kongrelerimiz sonrasında il kongrelerimizi de Mart ayı içerisinde tamamlayacağız" dedi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 23:20

İLGİLİ HABERLER