Spor
  • 12.7.2009 02:21

ANKARAGÜCÜ'NDEN 3 BÜYÜKLERİ İMRENDİREN BİR BOMBA DAHA!.

A.Madrid'le olan sözleşmesi sezon sonunda biten Maniche'nin Ankaragücü ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını iddia edildi.İspanyol Deportivo Mundo gazetesi; Atletico Madrid ile olan sözleşmesi sezon sonunda biten Maniche'nin Ankaragücü ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını iddia etti.

Haberlere göre yıldız oyuncu 7.5 milyon Euro alacak...İki sezon önce Galatasaray'ın almak için bir hayli peşinden koştuğu Nuno Maniche, Ankaragücü'ne geliyor. İspanyol Deportivo Mundo gazetesinin iddiasına göre Portekizli milli futbolcu Başkent ekibiyle 3 yıllık sözleşme imzaladı. 100. yılında Avrupa kupalarına katılabilmeyi hedefleyen ve geçtiğimiz hafta West Ham United'dan Darius Vassell'i Ankara'ya getirerek şov yapan Ankaragücü'nün Maniche transferi de gündeme bomba gibi düştü.

2.5 MİLYON EURO

Portekiz futbolundan haberler veren portugoal.com’da yer alan haberde ise Ankaragücü’nün Nuno Maniche'ye yıllık 2.5 milyon Euro ödeyeceği ve toplamda 7.5 milyon Euro’luk bir kontratı imzalatacağı belirtildi. Maniche’nin Atletico Madrid ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona ermişti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:20

İLGİLİ HABERLER