Gündem
  • 13.5.2013 00:48

Anneler gününde öksüz kaldılar

7 çocuk annesi Kadriye Alyar (36) dün Anneler Günü nedeniyle kayınvalidesine hediye almak için çıktığı alışverişte, PTT binası yakınında bombanın patlaması sonucu hayatını kaybetti.
9 aylık ikizleri bulunan Kadriye Alyar’ın cenazesi Reyhanlı Devlet Hastanesi morgundan alınarak Pınar Mahallesi’ndeki evlerinin önüne götürüldü. Annelerinin ölümünden habersiz ikiz bebekler Meryem ile Hatice Alyar’ı gören akrabaları gözyaşlarına boğuldu.
Kadriye Alyar’ın cenazesi daha sonra gözyaşları ile toprağa verildi.
Kadriye Alyar'ın çay ocağında çalışan eşi Yaşar Alyar, üzüntüsünün büyük olduğunu söyledi.
Annelerini, Anneler Günü'nde kaybeden en büyük 17 yaşında olan Muhammet Emin, Resul, Sultan, Cebrial ve Miraç akrabaları tarafından cenaze evinden götürüldü.
İkizler Meryem ve Hatice ise akrabalarının kucağında hem ağlıyor hem gülüyor.
Alyar'ın amcasının kızı, Kadriye Alyar'ın olay günü Anneler Günü hediyesi almak için çocukları evden çıktığını postane önünden geçerken bombanın patlaması sonucu hayatını kaybettiğini belirterek, hastanedeki cenazesini güçlüklü teşhis edebildik. 7 çocukla yetim kaldı. Bu çocuklara devlet sahip çıksın. Teyzeleri ve halaları henüz bekar. Dede ve nineleri yaşlı. Ailenin maddi durumları çok kötü" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:23

İLGİLİ HABERLER