Gündem
  • 31.8.2017 00:52

Antalya’da tatilcilere yağmur sürprizi

Bayram tatiliyle birlikte Antalya’ya akın eden tatilciler ve yabancı turistler, yağmur sürpriziyle karışlaştı.

Hava sıcaklığının 30 derece olduğu Antalya’da, 10 günlük bayram tatilini değerlendirmek için dünyaca ünlü Konyaaltı plajına gelen yerli ve yabancı turistler deniz, kum ve güneş üçlüsünün keyfini çıkarırken aniden bastıran yağmurla neye uğradıklarını şaşırdı. İlk başta havanın kararmasına aldırış etmeyen tatilciler, ilerleyen dakikalarda aniden bastıran yağmurla birlikte eşyalarını toplamaya başladı. Yağmurun hızlanmasıyla birlikte bazı tatilciler plaj malzemelerini toplayıp araçlarına kaçıştı, bazıları ise güneşten korunmak için açtıkları şemsiyelerini bu sefer yağmurdan korunmak için açtı. Plajda yağmura aldırış etmeyen bazı turistler ise yağmur damlaları eşliğinde denizin keyfini çıkardı.

Afyon’dan tatil için Antalya’ya gelen Yağmur Yılman, “Aniden gelen yağmur yüzünden eğlencemiz yarıda kaldı. O yüzden bir daha gelmeyi düşünüyoruz. Ama çok eğlendik. Bir günlüğüne geldik, o gün de yağmur yağdı şansımıza” dedi.

Antalyada tatilcilere yağmur sürprizi

Tatil için yine Antalya’yı seçen tatilcilerden gelen İpek Demir ise, “Çok sıcaktı, bunaldık, serinlemeye denize geldik bu sefer de yağmur yağdı. Islandık gidiyoruz” diye konuşurken, Ali Özağaç da, ”Nasibimizde yağmur da varmış. Hem yağmur yağıyor hem güneş çıkıyor. Normalde çadırımızı güneşten korunmak için kullanıyorduk, bu sefer yağmurdan korunmak için kullanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Suat Metin - Harun Erdoğdu

Güncellenme Tarihi : 30.8.2017 21:41

İLGİLİ HABERLER