Spor
  • 11.9.2008 00:01

ANTALYASPOR G.SARAY'A BİLENİYOR!..

Antalyaspor Teknik Direktörü Josef Jarabinsky, milli maç nedeniyle lige verilen arayı fırsat bilerek, iki haftadır takımını Galatasaray maçına hazırladığını belirterek, "Her maç bizim için yeni bir şans. Daha önümüzde 32 maçımız var. Nasıl kazanacağımızı da göstereceğiz" dedi.
Hazırlıkların dilediği gibi gittiğine ve takımın moralinin yüksek olduğuna dikkati çeken Jarabinsky, Galatasaray maçı için özel bir taktiklerinin olacağını söyledi. Her zaman rakibe göre hazırlık yaptıklarının altını çizen Jarabinsky, "Her maç farklıdır. Onlar elinden gelenin en iyisini yapmak isterler. Biz de elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız" diye konuştu.
Kırmızı-beyazlıların çalışmalarında teknik direktör Josef Jarabinsky'e, genel kaptan Erdal Akpınar, yardımcı antrenör Abdulkerim Koç, kaleci antrenörü Cevdet Bilgin ve tercüman İbrahim Sırcan destek oluyor. Antalyaspor'un Galatasaray maçında cezalı ve sakat oyuncusu bulunmuyor.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 06:21

İLGİLİ HABERLER