Spor
  • 27.6.2014 18:18

Arabalarla futbol maçı

Hem Ford hem de Ford Otosan dünyası içinde ilkleri barındıran Transit Courier ve Tourneo Courier, bu sefer ataklığı ve kıvraklığını ortaya koyduğu Courierball aktivitesinde Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdi.
8 ralli pilotunun kullandığı 4 Ford Transit Courier ve 4 Tourneo Courier'in kıyasıya mücadele ettiği, atılan çalımlar ve gollerle süslenen futbol maçlarında, katılımcılar da sağ koltukta bu heyecana ortak oldular.

Sınıfında lider yakıt ekonomisi ve kıvraklığıyla öne çıkan Ford Transit Courier ve Tourneo Courier, ülkemizde ilk kez gerçekleştirilen, araç ile futbolu bir araya getiren Courierball organizasyonunda sıra dışı bir performans sergiledi. Aralarında Serdar Bostancı, Murat Bostancı, Orhan Avcıoğlu gibi isimlerin de olduğu ve toplam 8 kişiden oluşan Castrol Ford Team Türkiye pilotlarının direksiyon başına geçtiği Courierball etkinliğine ünlü futbolcu Pascal Nouma da katılırken, etkinlik dahilindeki maçlar Şampiyonlar Ligi'ne sesiyle ismini yazdıran Sabri Ugan'ın sunumu ile gerçekleşti.

1.2 metre çapındaki dev futbol topu ile oynanan maçlarda, "Tek Rakibi Kendisi" Transit Courier ve Tourneo Courier araçlar, 4'er kişilik 2 takım halinde mücadele ettiler. Viaport Alışveriş Merkezi otoparkında, Castrol Ford Team Türkiye Takım Direktörü ve duayen ralli pilotu Serdar Bostancı'nın önderliğinde hazırlanan parkurda toplam 6 maç gerçekleştirilirken hem izleyiciler hem de katılımcılar Courier modellerinin kıyasıya mücadelesini nefeslerini tutarak izlediler. Soluk kesen maçlarda Serdar Bostancı, Murat Bostancı, Orhan Avcıoğlu, Ümit Can Özdemir, Afşin Baydar, Buğra Banaz, Ferhat Tanrıbilir ve Alptekin Işıkalp direksiyon başında yer aldılar.
 

 

 

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 03:50

İLGİLİ HABERLER