ARAGONES: 'BAŞKANIN FİKRİ DEĞİŞMİŞTİR!..'
İSTANBUL - Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, takımının Sivasspor karşısında ortaya koyduğu futbolun, kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın düşüncelerini değiştirdiğini tahmin ettiğini söyledi.
Sivaspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, başkan Yıldırım'ın Fenerbahçe dergisinin mart ayı sayısındaki yazısında "Takımımızın oynadığı futbol bizleri gelecek için umutlandırmıyor" şeklindeki değerlendirmesi konusundaki yorumu sorulan Aragones, "Aziz Yıldırım bizim ve benim başkanımdır. Belki bazı puanlar kaybettik, mücadeleden uzaklaşmış gibi göründüğümüz anlarda bu tip yorumları doğal karşılıyorum. Şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacak bir takım olduğumuza inanıyorum. Şampiyonluklar son 6-7 haftada belli olur. Her an her şey olabilir. Takımıma inancım sonsuzdur. Başkan da bu maçı gördükten sonra tahmin ediyorum ki fikrini değiştirmiştir" diye konuştu.
Futbolcularının Sivasspor karşısında takdire şayan bir futbol sergilediğini belirten Aragones, "Oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. Sergiledikleri mücadele takdire şayan. 1-0 ve 2-1 geriye düştükten sonra çok iyi geri dönüşler ve ayağa kalkışlarla oradan çıkmasını bildiler. İyi pas yaptık. 4 gol attık ama 2 tane daha atabilirdik. Sivasspor'un ligin en az gol yiyen takımlarından birisi olduğunun da altını çizmemiz gerekiyor" ifadesini kullandı.
Sivaspor ile çarşamba günü yapacakları Fortis Türkiye Kupası Final mücadelesi için kendisine, rakip teknik direktörden daha çok iş düştüğünü ifade eden Aragones, kupa mücadelelerinin en sevdiği kulvarlardan birisi olduğunu vurguladı.
Fenerbahçe, çarşamba günü Fortis Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına yarın 11.00'deki antrenmanla başlayacak.
Öte yandan, Sivasspor da hazırlıklarını Futbol Federasyonu'nun Riva'daki milli takımlar kamp merkezinde sürdürecek.