Spor
  • 29.6.2008 00:17

ARAGONES FENERBAHÇE'DE BAŞARILI OLUR MU?.

"TÜRKİYE'DE DE BAŞARILI OLAMAZ"
Peki, bu konuda Aragones'i çok iyi tanıyan İspanyol gazeteciler ne düşünüyor acaba? El Mundo Deportiva Gazetesi'nin milli takımı takip eden muhabiri Jordi Costa, Lig TV'ye şu açıklamaları yaptı:
 
"Bugüne kadar kulüp düzeyinde önemli bir başarısı yok... Türkiye'de de başarılı olması zor. Öncelikle İngilizce bilmiyor... Ayrıca oyun anlayışı Fenerbahçe'ye uygun değil... Aragones teknik yönden kuvvetli ama fizik gücü olan futbolcuları seviyor. Fenerbahçe'de teknik oyuncular var ama ağır oynayan bir takım. Ben Aragones'in Fenerbahçe ile uyuştuğunu sanmıyorum" 

"TÜRKİYE'YE ALIŞIRSA KESİNLİKLE BAŞARILI OLUR"
As Gazetesi Muhabiri Juan Francisco Castro ise farklı düşünüyor. Ona göre Aragones'in Fenerbahçe'de başarılı olma şansı var. İşte Castro'nun düşünceleri:

"Öncelikle Aragones çok tecrübeli bir antrenör ve ne zaman ne yapacağını iyi bilir... Oyuncu psikolojisinden iyi anlar. Futbolcularıyla tartışır, onları uyarır ve mutlaka takım havası yaratır.  Fenerbahçe'de de bunları mutlaka yapacaktır. Türk kültürüne ve futboluna alışırsa ve iyi bir türcümanı olursa Fenerbahçe'de kesinlikle başarılı olur."
 
Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 08:16

İLGİLİ HABERLER