Asayiş
  • 12.1.2014 13:00

Aranıyordu ölü bulundu

Aydın’ın Nazilli ilçesinde, “Araba almaya gidiyorum” diyerek evinden ayrılan galerici, 12 gün sonra İncirliova ilçesindeki dağlık arazide ölü bulundu. Edinilen bilgiye göre; İncirliova ilçesine bağlı Şirindere köyünde ikamet eden bir çoban, koyunlarını otlatmak için İncirliova-Tire karayolunun Kahvedağı mevkisine geldi. Sarp kayalık alanda otlayan koyunların ürkerek kaçışması üzerine bölgede domuz olabileceğini düşünen çoban, koyunların geldiği yöne gitti. Yaklaşık 5 metrelik uçuruma inen çoban, ormanların arasında çırılçıplak bir cesedi görünce korkarak bölgeden uzaklaştı. Koyunlarıyla birlikte köyüne geri dönen çoban, durumu köy muhtarına haber verdi. İhbar üzerine bölgeye gelen jandarma ekipleri, cesedin bir hafta önce öldürülmüş bir erkeğe ait olduğunu tespit etti. Uçurumdaki ağaçların arasında bulunan ceset, Aydın Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve AFAD ekiplerinin 1 saat süren çalışmalarının ardından zirvedeki karayolunun kenarına çıkarıldı. Olay yerinde bir kimlik veya eşyası bulunamayan cesedin sol omuzunda “Yeliz” yazılı dövme bulunduğu ve göğsündeki silah ve bıçak yarası yüzünden hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Otopsi için Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırılan cesedin kimliğinin belirlenmesi için yapılan kayıp başvurularını değerlendiren jandarma ekipleri, cesedin Nazilli’de 31 Ocak’tan bu yana kendisinden haber alınamayan galerici Yılmaz Eser’e (49) ait olduğunu tespit etti. Eser’in cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

“ARABA ALDIM, DÖNÜYORUM” DEMİŞTİ

Nazilli’de galericilik yapan evli ve 2 çocuk babası Yılmaz Eser, doğum günü olan geçen 31 Aralık’ta otomobil satın almak için Köşk’e gitmek üzere Nazilli’deki evinden ayrıldı. Eser’in akşam eve dönmemesi ve telefonuna yanıt vermemesi üzerine yakınları polis ve jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Aynı gün saat 14.00 sıralarında Nazilli Adliyesi önünde 4- 5 kişiyle birlikte beklerken görülen Eser’in saat 17.00 sıralarında eşini arayarak, “1991 model bir Kartal satın aldım. Nazilli’ye dönüyorum” dediği öğrenildi. Eser’den geriye kaybolmadan üç gün önce eşi Yeliz Eser Sarıyar ile birlikte Kuyucak’taki bir akrabasının düğününde çekildiği fotoğraf kaldı.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:33

İLGİLİ HABERLER