Spor
  • 25.1.2023 11:20

Arda Güler kadro dışılarla yarışıyor!

Türk futbolunun büyük şeyler beklediği genç yeteneği Arda Güler'in Fenerbahçe'de yeterli süreyi almaması tepkileri artırıyor. Son Ümraniyespor maçının ardından teknik direktör Jorge Jesus'a da sorulan Arda Güler'in dakika bulma konusunda yaşadığı sıkıntı, rakamsal olarak da net şekilde dikkat çekiyor.

Fenerbahçe , Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda karşılaştığı Ümraniyespor'u 2-1 mağlup ederken taraftarı heyecanlandıran isimlerin başında gelen Arda Güler, yine süre bulamadı. Genç oyuncunun süre bulmakta yaşadığı sıkıntı da tartışmaları beraberinde getiriyor.

İDDİALAR BİTMİYOR

Arda Güler için iddiaların ardı arkası kesilmiyor.Napoli, Borussia Dortmund, Bayern Münih ve PSG gibi dünyaca ünlü kulüplerin radarında olan genç yıldız için Sarı-Lacivertli yönetimin karar verdiği iddia edilmişti.

YENİ SÖZLEŞME GÜNDEMDE

Fenerbahçe yönetiminin Arda Güler ile yeni sözleşme imzalamaya hazırlandığı ve Arda'nın sözleşmesindeki serbest kalma maddesini de güncellemeyi planladığı öne sürülmüştü.25 Şubat'ta 18 yaşına girecek olan Arda Güler'in sözleşmesinde taraftarı korkutan maddenin olmayacağı ve yeni sözleşmenin de 4.5 yıllık olacağı belirtilmişti.

TARAFTAR TEPKİLİ

Ziraat Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor maçında ilk 11'de başlayan genç yıldızın Ümraniyespor karşısında hiç süre alamaması dikkatlerden kaçmadı. Özellikle 2. yarıda pozisyon yaratmakta güçlük çeken Fenerbahçe'nin Portekizli teknik adamı Jorge Jesus'un 17 yaşındaki yetenekli ismi kullanmaması sosyal medyada da taraftarların tepkisini çekti.

Deneyimli teknik adam, Arda Güler ile ilgili ayrıca, "Arda'nın benimle birlikte şu ana kadar aldığı süre, geçen sezonun tamamında aldığı süreden daha fazla. Fazla süre aldı ki hala ligin ikinci yarısı da oynanmadı." diye konuştu.

KADRO DIŞILARLA YARIŞIYOR!

Sadece Fenerbahçe’nin değil, Türk futbolunun en büyük yeteneği olarak görülen Arda Güler, Ümraniye maçında da süre almadı. Genç yıldız, dakika bulma konusunda sadece sezonun ilk yarısında kadroya yazılmayan Lemos ve Bruma ile peş peşe sakatlıklar yaşayan Mert Hakan’ı geçebildi!

Güncellenme Tarihi : 25.1.2023 11:22

İLGİLİ HABERLER