Spor
  • 24.1.2014 20:34

Arda Turan Atletico Madrid'e aşık

Atletico Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Turan, Atletico Madrid'de kendisini ailesindeymiş gibi hissettiğini söyledi.

İspanyol kulübünün resmi yayın organlarından "ATM Insider"a konuşan Arda Turan, Atletico Madrid'de olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, Madrid'de kendisini ailesindeymiş gibi hissettiğini belirtti.

Atletico Madrid'in maçlarını oynadığı Vicente Calderon'a her çıktığında büyük heyecan duyduğunu kaydeden 26 yaşındaki futbolcu, "Ben bu kulübün sadece bir futbolcusu değilim, aynı zamanda bir çalışanıyım. O yüzden burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Vicente Calderon'a her çıktığımda ellerimi ovuşturuyorum. İnsan evine girdiğinde nasıl mutlu olursa, ben de orada aynı şekilde mutlu hissediyorum" ifadelerini kullandı.

Taraftarlara takıma verdiği destekten dolayı teşekkür eden Arda Turan, "Hep söylediğim gibi onlar Real Madrid ve Barcelona gibi büyük takımlar varken, bir şey kazanmıyorken Atletico Madrid'i tutup vefa göstermeleri çok büyük bir davranış" şeklinde konuştu.

Takımının La Liga'daki şampiyonluk mücadelesine de değinen başarılı futbolcu, "Çok fazla hayalleri ve hedefleri söylemek bizim konsantrasyonumuzu dağıtır. Bizim bundan uzak durmamız lazım. Çok zor maçlar oynuyoruz. Özellikle bu bir iki ay belirleyici olacak. Her maça final gözüyle bakıp ondan sonrasına bakacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye'deki genç futbolcuların önemli bir potansiyele sahip olduğunu vurgulayan milli futbolcu, bu potansiyeli ortaya çıkartmak için oyuncuların yurt dışına çıkması gerektiğini belirterek, şunları söyledi:

"Bu yola çıkarken ülkemdeki gençlere de çok örnek olmak istedim. Benim için çok önemliydi bu. Çünkü çok az Türk futbolcusu yurt dışına çıkıyor. Bizim ülkemizin gerçekten çok önemli bir potansiyeli var. Bu potansiyeli ortaya çıkartmamız için yurt dışına çıkmamız gerek. Ben de bunu başarıp o insanlara örnek olduğumu düşünüyorum, bu benim için çok önemli."
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:13

İLGİLİ HABERLER