Spor
  • 11.3.2021 15:11

Arda ve Marcao'dan Belhanda'ya veda

Galatasaray'da sözleşmesi feshedilen Younes Belhanda için futbolculardan veda mesajları gelmeye başladı.

Galatasaray'ın Younes Belhanda'nın sözleşmesini feshetmesinin üzerinden 24 saatten fazla geçtikten sonra futbolcular Marcao, Arda Turan ve Taylan Antalyalı, Faslı futbolcu için veda mesajı paylaştı.

Arda Turan, Instagram'dan; "Galatasaray'a katkıların için teşekkürler. Ailenle birlikte sana şans, başarı ve mutluluklar diliyorum. Kısa süre bile olsa seninle oynamak zevkliydi." ifadelerini kullanırken Marcao ise; "Seninle oynamak bir zevkti kardeşim. Sana bol şans diliyorum. Tanrı seni ve aileni korusun." şeklinde paylaşım yaptı.

Galatasarayda 24 saati aşan sessizlik bitti Arda ve Marcaodan Belhandaya veda

Taylan Antalyalı ise; "Her şey için teşekkürler. Her şey gönlünce olsun kardeşim" sözlerini kullandı.

DÜN SADECE MERT ÇETİN PAYLAŞIM YAPMIŞTI

Belhanda ile yolların ayrıldığı Çarşamba günü yalnızca idari menajer Mert Çetin paylaşım yapmıştı.

Galatasarayda 24 saati aşan sessizlik bitti Arda ve Marcaodan Belhandaya veda

"MARKAYI KORUMALIYIZ"

G.Saray Yönetimi acil bir toplantı yaptı. Bu zirvede başkan ve yöneticilerin “Biz görev için gelip geçici olabiliriz ama birinci önceliğimiz G.Saray makamı ve markasını korumak olmalı. Başkanlık yönetimi makamına hakareti kabul edemeyiz, affetmemeliyiz” fikrinde birleştikleri öğrenildi.

FIFA İÇİN DE HAZIRLIK

Ve Belhanda’nın sözleşmesinin feshedildiği dün saat 13.05’te yapılan açıklamayla kamuoyuna duyuruldu. Galatasaray ayrıca yıllık 3 milyon 350 bin Euro garanti ücret alan Belhanda’ya yıllık ücretinin yüzde 10’u kadar yani 335 bin Euro da para cezası kesti. Bu rakam, FIFA kuralları gereği bir kulübün keseceği maksimum rakam. G.Saray gerekirse FIFA’ya da gidip Faslı oyuncunun durumunu anlatacak. Daha önce taraftara küfretmesi, kulübe ihtar çekmesi, pandemide indirim yapmaması, futbol oynanmayan dönemlerde ücretini istemesi ve son olarak Sivas maçı sonrasındaki sözleri FIFA’ya aktarılacak.

Güncellenme Tarihi : 11.3.2021 15:13

İLGİLİ HABERLER