
ARZU YANARDAĞ'IN SİTRİPTİZ FİLMİNDE GERGİN GALA!..
Arzu Yanardağ'ın striptiz sahneleriyle gündeme gelen Umut Adası filminin galası gergin geçti1 MİLYON dolarlık bütçeyle çekilen 'Umut Adası' filminin galası önceki akşam Cevahir'de yapıldı. Filmin başrol oyuncusu Arzu Yanardağ, gecede oldukça gergindi. Striptiz sahnelerinin sızdırılmasına tepki gösterdi.
Filmden önce sözleşmeye erotik görüntülerin basına verilmemesi maddesi koydurduğunu söyleyen Arzu, 'Ama fragmanda kullanıldı ve bu da filmin önüne geçti' dedi. Arzu, filmden alacağı az bir para kaldığını da söyledi.
PARASINI ALDI
Filmin yapımcısı Göksel Zeyrek ise Yanardağ'ı kastederek, 'Birileri polemik yaratmaya çalışıyor. Herkes parasını almıştır. Oyuncu dublaja gelmemiştir. Parasını geç almıştır' şeklinde konuştu.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 21:01